Miért hányhat egy macska?
1 hete hoztam egy macskát a menhelyről. Ott reggel kapott konzervet, délután meg száraztápot. Én is így etetem, 1 hétig nem is volt vele gond. Erre tegnap meg összehányta az egész házat. De tiszta hülye, mert hányt, aztán ment megint enni. Már el kellett raknom a száraztápot, persze akkor meg nyávogott. Bent van a házban, itt nem tudott semmit beenni.
A férjem szerint a menhelyen megszokta, hogy addig zabált, amíg volt, különben a többiek elették előle. Úgyhogy túl sokat evett. De 1 hét után jut eszébe túlenni magát? Eddig is ott volt a tányér, ehetett, amikor akart.
Miért lehet? Gyerek is van, nem akarnám, hogy valami betegséget összeszedjenek.
Most váltottunk macskaalmot, még arra gyanakszom. Hányhat az alomtól?
Hát, növényem, az nekem sincs. Tavaly a nagy virágállványra a 3 éves lányom azt hitte, hogy szék. Szóval azóta nincsenek virágaim.
Egyébként orosz kék macska, annak elvileg nem is hullik a szőre. Én nem is látom sehol, ahol alszik. Azért mégis benyelheti?
12:33 vagyok!
Ahogy írtam,ha fehér habos,akkor nem betegség,hanem a szőrcsomó,még akkor is ,ha te nem látod,hogy szállna a szőre minden fele.
A pehely szőrt még jobban le szedi a recés nyelve és természetesen lenyeli és kihányja.
De, ha így aggódsz miért nem viszed el dokihoz?
www.google.com/m/search?client=ms-opera-mobile-android&q=orosz+k%C3%A9k+macska&channel=new&site=images&tab=wi&ei=yvnqTqChKYzvjgfoVg&sa=N&ei=yvnqTqChKYzvjgfoVg&ved=0CAQQ1wY
jaj ezek olyan szép cicok *-* nekem is volt 1 ilyenem de már nagyon öreg volt és el kellett altatni :( remélem jól van a cicád :)
Tudom, hogy régi kérdés, de talán valakinek még releváns infóval tudok szolgálni.
Van egy nagyon visszafogottan étkező, válogatós sziámi macskánk, amelyikkel már évek óta előfordul, hogy kb. havonta kihányja a szárazkaját.
És jó sokat, megduzzadva.
Ahogy elnéztem a hányását, a szárazkaja szemei kb. duplájára duzzadtak.
Én elképzelhetőnek tartom, hogy a gyomorbeli térfogatnövekedés miatt vált túl sokká amit megevett, aztán inkább már meg akart szabadulni tőle és kihányta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!