Bedagadt az összes cicje a cicámnak, már nem szoptat?
Sziasztok!
Tegnap elvitték 2 kölykét, ma meg a 3-at is a cicámnak.Már 6 hetesek voltak, ettek egyedül, költözhettek az új gazdikhoz:)Viszont az anyacica cicijei mostanra nagyon bedagadtak.Nem is a cicije, henm ilyen hosszúkás "cső"formában a cicik között...félelmetes.Valószínű mert nincs kiscica aki kiszívná belőle!
Ilyenkor mit kell tenni?EL fog múlni?vagy ez természetes?Vigyem dokihoz?
Segítsetek létszi!félek hogy be is gyulladhat neki
jajj, nincsenek fájdalmai, a cicik nem éllnak jobban ki mint eddíg, nem duzzadt maga a cici, inkább a csatornák amiben a tej van:((
De nem hiszem hogy fáj neki!ez az első alakalom hogy nem szoptatott ma már egyátalán, így gondolom ez a mai felhalmozódott anyag.
ez nem múlik el magától?nem apad el?
Ez nemcsak a 6. hét után történhet meg. Én később adtam oda, akkor is volt ilyen gond. Pánikba estem, mert úgy láttam, mintha be is pirosodott volna. Amikor tehettem és hagyta, állottvizes zsebkendővel beborogattam, legalább addig, amig feküdt mellettem.
Viszont azon meglepődtem, hogy nem keresi a cicákat. Nekem mindig ez a legnehezebb, mert nem bírom nézni mennyire keresi őket és mintha tőlem várna segítséget:)De hamar elmúlik:)...mire lelohad a cicije, már azon töri a fejét, hol talál egy magához illő kandúrt:D
Komolyan mindenkinek ajánlom az ivartalanítást! Hihetetlen milyen különbség ilyen cicával élni! Nyugodt, megszépült, nem hízott el, nem csavarog, egerészik, játszik, mint kiskorában.....szóval tündéri!
mi is váron 3-4 hetet és irány a doki:))őt mi befogadtuk, már pocakosan jött hozzánk:))
kicsit dilis macsek, így talán jót tesz neki is majd ha elvisszük ivartalanítani:))
kicsit idegbajos, aggódós:))
ja amúgy hívtuk az állatdokit, és azt mondta nem gáz, majd elmúlik, ha nagyon bedagad, fáj neki, vagy folyik, és sokat nyalogatja, akkor vigyük be, ad rá gyógyszert de az sem nahyon hat, max meggyorsítja neki...:(így már kicsit megnyugodam, de szegénynek, kiáll az oldalából a cicija, úgy bedagagd:((
de jó hogy nem fáj neki még, nem szenved, csak félelmetesen kemény és ronda
Hát eléggé rémisztő, az biztos:(! Rossz volt nézni, ahogy szaladt felém, hát még érezni:(:o! De elmúlik, ne félj! Minden jót kívánok Nektek:)!
Az utolsó hozzászóló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!