Miért borítja ki mindig a vizes tálját?
Úgy tudtam!!!!!...hozzám is került 2 hete egy mainecoon, igaz Én már tudtam róla, hogy ez fajtajellegzetesség, és persze így is van...ezt csinálta.
Különösebben semmit nem tudsz csinálni, hisz az ösztöne. A tenyésztő azt mondta, akinél most majd 20 mainecoon van, hogy egy hatalmas peremes tálcára rakja az ivóvizes tálkákat, különben úszna a ház....
Na most az enyém, amint a karantén idő után össze lett engedve a többi cicámmal, ezt abbahagyta! Nem csinált semmi ilyet. Na most ez vagy azért van, mert lefoglalja a sok inger, a sok cica, a játék...vagy mert a macskabiztos kertben, az esővizes vödrökkel kiéli magát hogy pocsolhatja, de a súlya miatt azért felborítani nem tudja. Neked azt javaslom, adj neki lehetőséget kiélni magát, és a kádban finoman,pici csorgásra nyisd meg neki a csapot.
Vagy egy vödörnyi vizet hagyj kint neki valahol, felállva tud belőle inni, de felborítani nem...sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!