Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hallottatok már ilyen nevet?

Hallottatok már ilyen nevet?

Figyelt kérdés
Kb. 3 éve kaptam az akkor 1 éves kislány cicámat. Kérdeztem mi a neve, erre azt mondták hogy Szoki. Vissza is kérdeztem hogy Szofi? Mondták: nem Szoki. Ilyen név van? Egyébként hallgat a nevére, szóval nem mintha lenne gond, csak úgy érdeklődtem, mert megnéztem a macskanévnaptárt és ott nem találtam. (Azért csak most kérdezem meg mert nem rég találtam rá erre az oldalra)
2009. máj. 2. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez semmi :D én egyszer a parkban hallottam, hogy egy srác izomból üvölti a fű közepén, hogy "GEECIIII, GEECIIII"

:D mondom ez nem normális, erre odafutott hozzá a kutyája

2009. máj. 2. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én cicáimnak és értelmetlen neve van amit mások még nem is hallottak, a macskanévnaptárban ezek sincsenek benne. Amikor adtam nekik még gépem se volt nemhogy internet meg macskanévszótár.

Tiszta nevetséges. Az nem szentírás, bármilyen nevet adhatsz az állataidnak nem csak olyat ami oda be van írva. Amúgy én is betehetném oda a cicáim nevét és akkor már egyből hivatalos lenne, huh. -.-"+

2009. máj. 3. 03:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez a GEECCII-s eléggé brutál... :D
2009. máj. 3. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem az egyiket Bocinak hívják, mert olyan folt van az arcán, mint egy tehénnek.:D

De van Zuzmó, Hófehérke (koromfekete kandúr), Csúnyaság, Puszi... Sorolhatnám.:)

2009. máj. 3. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szokol-elemről nevezték el a cicust ;) Szerintem aranyos név.
2009. máj. 4. 09:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megkérdezhetem mi az a szokol-elem?
2009. máj. 4. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:

A szomszéd "macskás néni" dundusnak hívja a kopasz macskáját. Szerintem minden az a macska, csak nem dundus....

De át is nevezheted, ha nem tetszik. az a lényeg, hogy az új név hasonlítson a régire (Szoki-Szofi...)

De szerintem a Szoki aranyos név...

2009. máj. 5. 21:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, amugy nem szeretném átnevezni, meg nincs semmi bajom a névvel, csak kiváncsi voltam :D
2009. máj. 6. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!