Hallottatok már ilyen nevet?
Hát ez semmi :D én egyszer a parkban hallottam, hogy egy srác izomból üvölti a fű közepén, hogy "GEECIIII, GEECIIII"
:D mondom ez nem normális, erre odafutott hozzá a kutyája
Az én cicáimnak és értelmetlen neve van amit mások még nem is hallottak, a macskanévnaptárban ezek sincsenek benne. Amikor adtam nekik még gépem se volt nemhogy internet meg macskanévszótár.
Tiszta nevetséges. Az nem szentírás, bármilyen nevet adhatsz az állataidnak nem csak olyat ami oda be van írva. Amúgy én is betehetném oda a cicáim nevét és akkor már egyből hivatalos lenne, huh. -.-"+
Nekem az egyiket Bocinak hívják, mert olyan folt van az arcán, mint egy tehénnek.:D
De van Zuzmó, Hófehérke (koromfekete kandúr), Csúnyaság, Puszi... Sorolhatnám.:)
A szomszéd "macskás néni" dundusnak hívja a kopasz macskáját. Szerintem minden az a macska, csak nem dundus....
De át is nevezheted, ha nem tetszik. az a lényeg, hogy az új név hasonlítson a régire (Szoki-Szofi...)
De szerintem a Szoki aranyos név...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!