Most komolyan damilból van a macska bajsza?
Figyelt kérdés
csak mert olvastam 1-2 helyen!2011. okt. 18. 17:45
11/29 A kérdező kommentje:
Nos tényleg olvastam már...
de tök komolyan..
amúgy hogy szedik le a macs bajszát??
2011. okt. 18. 21:16
12/29 anonim válasza:
A macska bajszát mért kellene leszedni?igenis fontos szerepet tölt be neki.
13/29 anonim válasza:
Neked damilból van a szemöldököd?
14/29 anonim válasza:
Hogyan lenne damilból??? Az is egy érzékszerv nekik....
A birkák gyapjából lesz ágynemű meg ilyenek.....
A macskáknak meg kitépik a bajszát és abból csinálják a damilt??? De ha egyszer a macskád bajusz nélkül megy haza, akkor lehet, hogy felhasználják rá...
Istenem! Ennyi észt..-.-
15/29 anonim válasza:
Nem a macska bajsza nincs damilból. Akik lecseszték azoknak mondom: nem kell mindenkit lecseszni bizos ti is kérdeztetek ilyeneket az életben és nektek se esne jól ha veletek csesznének ki! :) :) :) :) XD XD XD:D :D :D
16/29 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: elég ha levágják. xDDD
utolsó: köszzi kedves vagy <3 :D
2011. okt. 21. 15:55
17/29 anonim válasza:
abból van hát..a jó horgásznál mindig van egy macsek hátha elszakad a damil..nem tudtad? Sőt a halat ki is hozza a vízből.meg is eszi..ha kell..de ha nem akkor is... :D:D:D
18/29 A kérdező kommentje:
ez az.. én is erre gondoltam. :)
Akkor ezért van a Dunán ennyi macska?! :O
xDD
2011. okt. 21. 21:36
19/29 anonim válasza:
Ezt a kérdést végigröhögtem, hatalmasok vagytok!!! Az év kérdése!!! :-DDD Köszi az élményt! :-)))
20/29 A kérdező kommentje:
szivesen.. :)
2011. okt. 22. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!