Mit csináljak az irdatlan rossz macskámmal, hogy lenyugodjon?
Figyelt kérdés
két éves ivartalanított leányzó. Ilyen a temperamentuma vagy fog még változni? Fél éve ivartalaníttattuk, csak benti cica, brit kék - házi keverék. Volt már több macskám is, akik normálisan, macskásan viselkedtek, de ő borzalmasan rossz.2011. okt. 18. 13:18
11/15 A kérdező kommentje:
Nekünk is mondta az orvos, hogy fél év, mire kiürülnek ezek a hormonok, addig lehet, hogy mozgékony lesz, de napról napra higgadtabb. Nem jött be nálunk sajnos, mert februárban ivartalaníttattuk.
Lehet, hogy tényleg másik macska lenne a megoldás, erre már gondoltam. Februárban nagyobb lakásba költözünk, akkor lehet, hogy javul a helyzet, és ki mer majd menni, felfedezni az új helyet.
2011. okt. 18. 14:08
12/15 anonim válasza:
14:00 vagyok.Ne cseréld le léci ha szereted.még egy kicsit legyél türelmesebb.A mamám cicája is ivartalanítva van.ő kandur.Már nagyon szelíd.:)
13/15 A kérdező kommentje:
Jaaaj, semmiképp sem lecserélném. :D Félreértettél. Imádom, kis hebrencs, néha az idegeimre megy, de örökre vállaltam, így persze marad. Csak egy társra gondoltam, akit nyúzhat kedvére egész nap.
2011. okt. 18. 14:15
14/15 anonim válasza:
Az enyém 2 hónapos, de hiperaktív,ha rájön.
Néha nem tudok már mit kezdeni vele,mert annyira harapja a kezem,ha rászólok még jobban.Játszok vele, de egyedül is eljátszik ha van mivel.De olyan édi,mikor rohangál :DD Imádjuk,csak az a harapós feje :))Veszünk neki valamit,amit haraphat.
15/15 anonim válasza:
meg van a probléma: van egy hét hónapos kisfiatok és irtad kevésebb idő jut a cicára. a cica ezért féltékeny és probálja magára felhvni a figyelmet, a kicsit nem bántja mert tudja hogy nem szabad meg ő foglalkozik vele. a mi cicánknak golyóból meg kinder tojásból csináltunk csörgö labdát, ha ilyenje volt kidobtuk folyosora és rohangált utána, a másik ilyen volt a tárgyakról visszaverődő napsugár (azzal csak az volt a baj hogyha el ment a nap akkor behülyülve kereste egy ideig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!