Mit tegyek a elütött cicámmal?
Figyelt kérdés
Ma elütötték a cicám.Ül meg fekszik nem eszik.Ha odamegyek hozzá akkor elhúzódik,elfordul.különös hangot ad ki.(Olyan mint ha hörögne.)Kérlek segítsetek,hogy mit csináljak vele.Nem szeretném állatorvoshoz vinni.Házilag szeretném meggyógyítani.:(2011. okt. 15. 17:23
24/42 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos,hogy semmi baja nem lesz,adott neki gyógyszert és visszarakta a macskaházba.Kicsivel később kimentem de nem volt ott.:(
2011. okt. 15. 19:33
26/42 A kérdező kommentje:
Igen elment a macska!!:(De vajon hova??? :(
2011. okt. 15. 19:35
27/42 anonim válasza:
nekem az jutott először az eszembe hogy azért ment el mert "meghal" általában ilyenkor a macskák el mennek otthonról, de ha azt mondta a doki hogy jól van....
nem tudom :S
28/42 anonim válasza:
ha nagyon gyenge a cica akkor nem mehetett messzire..reménykedj hogy ne támadja meg egy kutya és hogy épségbe érjen haza!!
29/42 anonim válasza:
Na? Mi van vele? Meglett? Hogy van? Írj a fejleményekről!!
30/42 anonim válasza:
Én azért a dokit sem értem...nem kellett volna megröntgenezni, vagy valami?
Na mindegy, remélem rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!