A cicus messze a legjobb háziállat?
Ez ízlések és pofonok.
Egyébként nekem is a macska a kedvencem
Nekem midnkettő van és mindkettőt imádom, de a kutyát azért sokkal jobban. Mikor hazajövök valahonnan a kutyám majd leszed a lábamról, úgy örül nekem, a cica meg csak néz, max lefekszik, hogy simogassam. A kutyus mindiga közelemben akar lenni. És egyik sem büdös!!!
De nagy átlagban szerintem a kutyákat jobban szeretik az emberek.
Nekem mindenféle álltom van/volt, de macskám már nem...nem s szeretnék, nem az én világom...
Puhinak, szőrgombócnak ott a nyuszi, önállónak és bújósnak a kutyám (westie szóval macska méretű), hangoskodónk a tengeri malacom, harapósnak a teknőseim....tv helyett pedig akvárium...
És a kérdező akkora egyest érdemelsz biológiából....ha nem tudsz valamit legalább néz utána a neten ne itt égesd magad...
kutyák szerintem messze verik a macskákat.
én nem tudnék pl macskasz@rral egy légtérben/lakásban élni,hiába kaparja el az alomban,undorító szerintem.a bútorokat is tönkreteszik,ha nem ivartalanítod őket undorítóan viselkednek(spricc,nyervákolás,ha tüzel)mindenhova felugrálnak,-az asztalra is-én onnan nem ennék...semmire se lehet megtanítani őket,nem lehet velük programot csinálni(kirándulás,úsztatás,sétálás,.sport)a házat se őrzik,hisztisek,hangulatingadozásaik vannak,érdek állatok tényleg.
nem volt macskám de nem is kell.viszont életem végig tartani fogok kutyát
AKI MACSKAELLENES KOMMENTET IR AZ NE IRJON PLS
NEM FIGYELEK RAA!!!
Szerintem nagyon függ attól is milyen kutyát és milyen macskát választasz/van...
Nekem pl a kutyám lakásban van egyáltalán nem büdös (eskü) a macskám kint van (önszántából) és büdös, a kutyám sokkal szeretet éhesebb és szeretgetni valóbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!