Megöltem az egyik kiscicánkat. Történt veletek hasonló eset?
Ha igen,hogy dolgoztátok fel ?
1 hónapos kiscica,nem figyeltem eléggé,a lábam alá ugrott,szegénynek betört a feje és el kellett altatni :(
Tudom, hogy szörnyű, de ne vádold magad. Baleset volt, nem tehetsz róla. Sajnos ez olyan ami bármelyikünkkel előfordulhat :(
Tavaly tavasszal született két csodaszép cica a kertünkben egy kóbor mamától. Az egyik szép vörös volt, a másik meg fekete, fehér zoknikkal, meg fehér pocival és pofival. Egyszóval csodaszépek. A vörös volt a kedvencem, ő amint kinyitotta a szemét mindig úgy örült nekem. Volt egy 15 éves öreg és betegeskedő kutyánk. A cicák egy magas falú dobozban laktak amiből még nem tudtak kijönni. Csak akkor engedtem ki őket ha én is ott voltam, nehogy a kutya elkapja valamelyiket - igaz, olyan öreg volt, hogy már járni is alig tudott. De úgy tűnt a kutya le se tojja a kis cicákat. Így mire egy hónaposak lettek, hagytam őket egyedül is mászkálni a teraszon. Egyszer csak elképesztő ugatásra lettem figyelmes. Rögtön tudtam, hogy valamelyik cicával történt valami. Rohantam ahogy tudtam, de akkor már a kutya csak állt a mozdulatlan vörös cica felett. Alig tudtam elvenni a kutya elől, mert úgy tekintett rá, hogy az az övé. Aztán mikor sikerült akkor még rángatózott néhányat, és aztán elpusztult. Rettentően sírtam, és magamat okoltam, hogy hogy hagyhattam őket egyedül. De valójában nem lehettem ott minden pillanatban és napok kérdése volt, hogy akár maguktól is ki tudtak volna jönni a dobozból. És akkor már végképp nem védhettem volna meg őket. Egyébként szegény - azóta megboldogult - kutyám nem akart rosszat, csak játszani szeretett volna a cicával, mert amúgy macska barát kutya volt. Csak szegény törékeny kis teste nem bírta a megpróbáltatást :(
23N
ezen a cicás-kutyás sztorin most itt pityergek :(
tudom, nem vagyok nagy segítség. én azon is nehezen teszem túl magam, ha a kutyám séta közben szilánkba lép, mert én figyelmetlen voltam.
mi lesz velünk, ha gyerekünk lesz? :) :(
akkor sem leszünk mindenhatók :S
mekkora face vagy :D:D:D:D:D
van róla képed privibe letudod küldeni:D:D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!