Miért csinálja ezt a macskám?
Figyelt kérdés
Egy műanyag kis edényszerűség a tálja (itatórál).
Amikor kedve támad, szájába veszi az oldalát, és elkezdi húzni magával, de nem tudom miért. Amikor húzza az edény csaknem teljes tartalma a földre folyik, amit persze egyből törölhetek fel.
M iért csinálhatja? a válaszokat előre is köszi! :)
2011. okt. 4. 18:45
1/5 anonim válasza:
Sok minden miatt csinálhatja, lehet játéknak tekinti, de lehet, hogy ezzel akar neked jelezni, hogy kezd éhes lenni (bár még ha itatótál akkor is, mert csak azt tudja húzni, nem tudom :D) minden macska egy külön rejtély.
2/5 anonim válasza:
Belelát az elmédbe és így akar bosszantani, a macskák beteges, rafinált, és cuki lények egyszerre:D
3/5 anonim válasza:
Szerintem zsákmánynak nézi és játszik vele, mert mondjuk unatkozik.Az a megoldás, hogy nehéz kerámia vagy fém tálat használsz amit nem tud felkapni.Ennyit tudsz tenni.
4/5 anonim válasza:
Ez nem válasz, de...
az én macskám (kb. 5 hónapos talált cica) ma elkezdte pofozgatni az itató tálkáját, mint egy játékot. Persze az a víz is a földön kötött ki. :)
5/5 A kérdező kommentje:
az enyém 6 hónapos :)
2011. okt. 5. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!