Mi a tapasztala a házimacskával?
én is szeretnék egy házi cicát mi a tapaszalat velük?
akinek van írja le h. milyen színű az övé és milyen színűt szeretne és milyen szín teszik neki a leg jobban
az én cicám cirmos, de szerintem sincs köze a színnek a természethez :D ő egy hihetetlenül békés cica, soha nem karmolt meg (kivéve mikor pici volt és véletlenül) bárhogyan "nyúzhatom" tűri :D ez nem azt jelenti hogy szadizom, csak azt (pl) hogy szeretem fölvenni ölbe, és bírja egy darabig szereti is és ha menni kíván akkor csak finoma keresi a kiutat és leugrik :) valóban sok múlik a szokásokon, de sok a macskán is mert van cica aki nehezen szok meg ujj dolgokat de van akinél később is leht változtatni a szokásokon mert hozzá idomul a helyzethez (az enyém pl viszonylag gyorsan megszokja az ujj dolgokat, néha reklamál ha nem tetszik neki de megszokja)
a macskák nagyon okos állatok csak ami nem érdekük, amihez nincs kedvük azt nem csinálják meg. Az enyém hallgat a nevére és jön ha szólok neki de van hogy makacskodik, pl ha látja hogy megyek el akkor csak azértis leül a bejárati ajtó elé:)
nekem mindenféle szín tetszik, a vörösek egyedülállóak, és ritkák , a cirmosból már jóval több van de nekem nincs bajom vele,fehér cicám még nem volt de ha úgy hozza akkor meglehet hogy lesz,fekete cicákkal már sok jó élményben volt részem, de nálam a viselkedés a szempont nem a szín:) (
Az enyém fekete foltos fehér.Cirminek hívják.Szobatiszta,
mindíg jelzi mit szeretne és én tökéletesen tudom mit akar.Nagyon szereti a piros és rózsaszín árnyalatokat,ahogy a cicák általában.Nagyszerűek a cicák!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!