Ellik vagy megellett a macskám?
Hű, jól eldurvult itt a helyzet! :) Nem tudom, hogy honnan vetted, hogy felelőtlenül tartom a macskákat és hogy le se szarom... Azért kérdeztem amit kérdeztem, mert ez egy új helyzet, nem csinált még ilyet. MIkor tél volt, akkor láttam a hóban a vérpöttyöket és azonnal megtaláltam a kiscicát, akit elhagyott, valószínű azért, mert közvetlen jött utána a következő, mindketten életben maradtak és nem volt semmi bajuk.
Igen, szerintem meg az a normális, ha egy nőstény macska ellik, nem csak egyfajta felfogás van... Az is normális, hogy nem tudom napra pontosan mikor ellik, mivel kinti macska, aki néha jöhet be, nem én pároztatom, így nem is tudhatom mikor termékenyült meg. Jó lenne, ha minden állatkínzó olyan lenne mint én, nem lennének szenvedő állatok...
Megműttetni nem szeretném, volt olyan macskám, aki meg volt műtve, és mégis rákos lett, ennyit erről... A kismacskákat mindig rendesen felnevelem és szerető gazdihoz kerülnek, eddig még egy sem maradt meg és lett kóbor vagy pusztult el. Pedig egyik évben volt olyan, hogy elvadultak, mert az anyjuk eldugta őket, és alig bírtam megfogni, mégis befogtam, megszelídítettem és most lakásban kedvenc.
A többi személyeskedésre nem válaszolnék, ha nem muszáj.
Hat akkor megis az ivartalanitasrol szol a kerdes... Akkor viszont csak azt kerdeznem. Szerintetek hanyszor fial a cica egy evben?? Mert a mamameknal 3x is egy evben. En rettentoen sajnalom az anyacicat. Nekunk nem azert vannak ivartalanitva, mert nem szeretjuk a kiscicakat. Hanem azert mert nem akarunk minden evben min 6 (es akkor meg keveset mondtam) kiscicanak gazdat keresni. Ha meg tartunk meg belole es ne adj isten pont lany cicat, akkor akovetkezo evtol meg tobb kismacs! En imadom oket. Megis, ha kiscicat szeretnek, akkor keresnek a neten, vagy menhelyen, mert rettento sokan vannak. Es ne mondjatok mar, hogy minden kiscicanak lesz gazdaja!!! Orulok, hogy te tudsz neki gazdikat! Az hogy rakos lesz nem hiszem, hogy osszefuggesben lenne az ivartalanitassal! Es ne hasonlitsuk mar az embert az allatokhoz ilyen teren!
UI: Nem mondom, hogy igazam van. Ez is csak egy allaspont.
A kiscicakat sajnalom, es valtozatlanul azt mondom, hogy lehet meg kene nezetned allatorvossal! Nehogy valami baja legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!