Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hétfőn hozzuk el az új cicánka...

Hétfőn hozzuk el az új cicánkat. Még nem rendeltünk naki tápot. Az Acana kutyatáp mellé mit adjak neki addig? Mire van még szüksége?

Figyelt kérdés
Azt legyetek szívesek ne írjátok, hogy vegyek neki addig valami olcsó macskakaját.
2009. ápr. 26. 13:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
jó nektek városiaknak! csak azt ne felejtsétek el,hogy falun semmi sem ilyen egyszerű. én egy kis faluban lakom és a legközelebbi kicsit nagyobb város 25km-re van. még ott sem lehet viskason, mollin és olcsó kommerz tápokon kívül mást venni, úgyhogy légyszives ne oltsd le emiatt a kérdezőt. a többihez inkább nem szólnék hozzá, mert nem vagyok szakértő. nem akarok semmit kioktatni, de nem kell mindent hihetetlennek gondolni amit nem látsz a saját szemeddel.:)
2010. júl. 5. 17:35
 42/45 anonim ***** válasza:
ja amugy ez biztos a te címed..-.- küldhetek neked ajándékot?
2010. júl. 5. 17:39
 43/45 anonim ***** válasza:

Figyi én is olcso dolgokkal etetem a cicusom mégis imádja!!

Parizer/140ftmacska kaja/tej/sült kacsa/csirke/csirke bőr/szárny

2010. aug. 27. 18:10
 44/45 anonim ***** válasza:
A kacsa azért olcso mert a hátsó udvarba szaladgálnak!!
2010. aug. 27. 18:11
 45/45 anonim ***** válasza:
te kis csicska, a nevedet miért nem írod ki? beszari kis po"cs. érezd magad rohadt keménynek hamár egy kis gizda pattanásosképű gyökér vagy.
2010. szept. 24. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!