A macskám hol végezze el a dolgát?
Figyelt kérdés
Már volt macskám de az olyan kinti macska volt és a dolgát a kertbe végezte. Most újra lesz macskám és az benti lesz de nem tudom hogy mire végezze a dolgát. Vmi ötlet kellene ahova a macska magátol kakilna az almon kivul. Léccci adjatok vmi ötletet!!!!!2009. ápr. 25. 18:54
1/10 anonim válasza:
Almon kívül????
hm...bárhovááá
...hogy gondoltad?!
2/10 anonim válasza:
Tanitsd meg,
hogy menjen el a wc-re:)
3/10 anonim válasza:
Én se értem a kérdésed :)
Azért van az alom hogy oda kakiljon, miért kéne mashova is kakilnia, az alom teljesen megfelel neki (nekünk igy votl).
Gondolom majd ugy is kifogod engedni, akkor elvégezheti kint is.
5/10 anonim válasza:
Nem értem, miért nem jó, ha az alomba végzi a dolgát, hiszen az épp arra van...???
6/10 anonim válasza:
lehet kapni macskaWC-t. olyan, mint egy doboz, csak ajtaja van. látogass el a FRESSNAPF-ba, ott azt hiszem, láttam a múltkor :D
7/10 A kérdező kommentje:
na végre egy értelmes válasz
2009. ápr. 27. 05:22
8/10 anonim válasza:
Csak az almot tudom elképzelni, arra rászoktathatók egy hétvége alatt.
9/10 anonim válasza:
Angyalom (kérdező)!!!! A macskavécébe almot kell rakni!!!
10/10 anonim válasza:
utolsónak: gondolom úgy értette a kérdező, hogy ne látszódjon a kaki a szoba közepén, hanem el legyen takarva... nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!