Ideiglenes örökbefogadás? Ha valaki csinálta már írja le milyen!
Ha a kutyád kijön más kutyákkal, és szüleid is beleegyeznek, miért ne? A fajtamentők általában állnak minden, kutyával kapcsolatos költséget. Például a mudimentők, akiknek most is nagy szükségük lenne még ideiglenesre. A honlapjukon eléred őket, ha gondolod :-)
Mivel pásztorkutyák, arra tenyésztették ki őket, hogy jól kijöjjenek más állatokkal, így a cicával is könnyű őket összeszoktatni.
Köszi!:)
Én igazából macskára gondoltam, de kutyát is szívesen örökbe fogadnék ideiglenesen:) Én 6-7 órát iskolában töltök viszont szívesen örökbe fogadnék egész pici állatokat is. Ez lehetséges? Hány hetes/hónapos korától bír ki ennyit egyedül?
Anyának sajnos nem tetszik az ötlet mer fél hogy nem engedném el őket utána, pedig ha jó helyre kerülnek , még ha nehezen is de elengedném őket!:( Van ötletetek hogy hogyan vehetem rá anyát?
Köszi!
Betudnád linkelni azt a cikket? Am azért írtam ide h megtudja hogy nagyon nehéz-e a megválás.
Itt is van a cikk, de ha felkeresed őket biztos többet tudnak neked mesélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!