Hová tudnám beadni a cicáimat?
Figyelt kérdés
Van 5 kiscicám (olyan 2,5 hónaposak kb.) nem akarom az utcára rakni őket,de nálam sem maradhatnak,mert időközben kiderült,hogy terhes vagyok és hát menniük kell :S :( segítsetek,tudtok olyan menhelyt ahova be lehet adni őket?2011. szept. 22. 17:46
11/11 A kérdező kommentje:
5 kiscicám van,de arról fogalmad sincs,hogy hány felnőtt...annyit mondok,hogy sokan vagyunk...tudod amikor elköltöztem hoztam magammal a két cicámat,mivel előtte panelba laktam,nem volt szükség az ivartalanításukra (1 lány,1 fiú)...aztán ez családi ház,ahol ki voltak engedve és naná hogy az első adandó alkalommal felcsinálták a lány cicámat,sajnos abból az alomból nem vitték el mindent,tehát abból is maradt (számszerint 2) akik naná,hogy lány macskák...és ők is teherbe estek,mire oda jutottam,hogy ivartalanítanám őket (időközben elváltam és a "drága" férjem,szinte mindent vitt igy ivartalanításra nem volt pénz,de amikor összegyűjtöttem rá,már késő volt) megint terhesek lettek és megszülettek a kiscicák...hát itt tartok most...nem fogom és nincs is szívem hozzá,hogy kidobjam őket,de mivel egyedül vagyok és nem akarom,hogy a babának bármi baja legyen ettől (ugyanis egy nagy almosláda,kb. 1 óra alatt tele van és takaríthatom)...nagyon a szívemhez nőttek,de én csak a kicsiknek szeretnék jó helyet biztosítani mihamarabb!a nagycicáim most csak azért vannak bent,mert ők az anyacicák és a kicsiknek szükségük van rájuk :) imádom őket,de tényleg nem maradhatnak :(
2011. szept. 24. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!