Ha nem táppal, hanem hússal etetem a macskát, akkor itt is -úgy mint a kutyánál- kell kiegészítés?
szeirntem nyugodtan adhatsz neki házi kosztot, csak húst, hát, nem tudom elég-e.
nálunk a kismacska szinte bármit megenne, meg is eszik, elég változatosan... sztem jobb is, ha házit kap.
a nagy cicánkat évekig whiskassal etettük, anagyonjó-nagyondrágával és vesebajos lett, elvileg attól:(
a picinek viszont veszünk cba-sat is, azt is szereti, ha úgy jön ki és nincs vidéken azt kap.
semmiképp nem jó,ha csak húst kap,az egyoldalú táplálkozás egyik állatnak-embernek-sem tesz jót!
Míg kicsi mindenképp meg kell kapnia a szükséges vitaminokat,amiket a húsból nem tud felvenni.
Javaslom,hogy legalább 9 hónapos koráig kapjon Whiskas kölökmaccs-tápot,meg ha szereti,akkor teljes tejet,de forralva-lehűtve.Így aggodalom nélkül hozzájut a szükséges vitaminokhoz-nyomelemekhez,és a fejfájástól is megkíméled magad,hogy biztos mindent elegendő mennyiségben,és arányban megkap-e....
előző vagyok:
ha már nem kicsi a maccs,akkor is jót tesz a változatosság,néha egy kis nyers vagy konzerv hal,belsőség,tojás,tej...az enyém az olajbogyóra és az aszalt datolyára esküszik,hát érdekes ízlése van,nem tagadom:)
Remélem azért tudtam segíteni!
U.I.:a Whiskastól max.akkor lehetett vesebajos,ha CSAK azt kapta....
Az Orijennek és Acanának van nagyon magas hústartalmú macskatápja, és ebben vannak gyógynövények is.
www.acana.hu
www.orijen.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!