Mi baja volt a cicámnak? :' ( L/15
Elég sok minden lehet így...
Fertőző hashártya gyulladás szokta fiatalon elvinni ált. a cicákat, de lehetett jó eséllyel macskanátha is, ami szintén fertőző viszont könnyen kezelhető. tuippelni tudnék még, de sok értelmét nem látom.
Orvos kellett volna / kellene, mindenképpen.
Kedves utolsó, ha csak a szemével lett volna baj, én sem vittem orvoshoz! De ha nem vagy analfabéta, láthatod, hogy napok óta sovány volt, és csak vizet volt hajlandó inni! Ráadásul a végén már állni sem tudott...
Amúgy sajnálom a macskát. Nem ezt érdemelte...
"Sztetek mit csinált volna vele a doki?"
Kedves Kérdező...
A mai állatorvosi tudomány már régen túllépett a "sarlatánság" szintjéről. Nagyon sokat fejlődött, mint gyógyszerek, mint vakcinák, mint felszereltség, technológia, ellátás stb. szintjén. Gyakorlatilag az emberi ellátás szintjével vetekszik minden szinten (ami nem is csoda, mert nagyon sok mindent vesznek át technológiai és pl. sebészeti szempontból a humán gyógyászatból.
Ha teszem azt macskanáthája volt, akkor az pár száz forintos antibiotikummal kezelhető lett volna, ha orvoshoz került volna időben. Szóval igen, tudott volna mit tenni érte az orvos, azzal ne ámítsd magad, hogy nem.
Mérgezett macskákat képesek visszahozni a halál torkából is vérátömlesztésel. De ha még nem súlyos a helyzet egy kis K vitamin injekcióval is kezelhető a patkánymérgezés például.
Szóval lehet könnyebb azt hinni, hogy nem tudott volna mit tenni éte, pedig a valóság az, hogy de igen, jó eséllyel tudott volna segíteni, ha orvoshoz kerül.
Egy lelkiismeretes orvos (igen van ilyen és szerencsére nem is kevés) pedig bármikor segít, anyagi helyzettől függetlenül, legfeljebb később és részletekkben egyenlíti ki a gazda számlát.
éte - érte...
Rossz a billentyűzetem, bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!