Macska körmét szabad vágni?
Remélem, a mienk is ilyen szép kort megél! (12 éves most)
A karmait vágni kell, biztosabban jár, kapaszkodik. Macskakarom-vágót állatboltokban kapsz hozzá. Eljárást már előbb megírták.
Köszönöm a válaszokat , azt hiszem inkább állatorvosra bízom , úgyis nem sokára itt az oltás ideje. Ez a cicus nagyon a szívünkhöz nőtt. Az udvar közepén találtam 17 évvel ezelőtt úgy hogy a szeme még nem volt nyitva. Gyermektápszerrel neveltem fel, maszíroztam a hasát,stb .Érdekes módon emberi tulajdonságokat vett fel. Nyávogni nem tud, csak valamilyen érdekes dörmögő hangot ad ki. Valószínű minket utánoz.
Egyetemista fiam ha hazajön, az első , hogy megkeresi a Mircit. Mindig megérzi ha valamelyikünknek bánata van . Ilyenkor el nem mozdul mellőlünk, próbál vígasztalni.
Sorolhatnám, de szerintem aki ezt a fórumot olvassa az számos ilyen történetet tud.
Szabad. Az én cicám például hiába élesíti rengeteget, neki rettentően hosszúra megnő, visszafelé hajlik. Ilyenkor vágni kell.
Nagyon óvatos legyél, és csak kisállatkörömvágóval vágjad,mert a sima olló beszakíthatja neki, ami fájdalmas, és nem fogja többet megengedni.
17.37-es !
Részleteznéd miért szerencsétlen?
Én is ezt szerettem volna kérdezni de meg előztél.
Már be is szereztem egy ilyen kütyüt és ma neki esek.
Csak félek rosszul fogom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!