Ez lehetséges? (többi lent)
Nekem is volt egy sima mezei házimacskám, ami viszont az orosz kékre hasonlított, de annyira, hogy amikor vittük ivartalanítani, akkor az orvos az ajtóból megkérdezte, hogy "Ááá, egy orosz kék a következő páciens?"
Nála is minden stimmelt, pedig nem volt az!
szerintem egy fajtatiszta cicát több mindenből kell megállapítani mint fekete tappancs és bajusz, egy laikus a magas hangú nyávogást se tudja megkülönböztetni a többitől. A Bombay cicáknak szerintem a legfeltűnőbb jellegzetessége a fejformájuk, kerek fej, széles pofi.
Ha a doki szerint házimacska bizonyára úgy is van, főleg, hogy az egyik oldalon is írják:
A Bombay egy igen ritka és drága macskafajta, nagyon kevés macskatenyésztő létezik a világon , aki tenyésztésével foglalkozik, és ha van is, akkor is csak néhány kiscicát tenyészt évente. A Bombay kiscicákra nagy a kereslet, a legtöbb tenyésztő várakozási listát állít fel a kellemetlenségek elkerülése érdekében.
Szerintem vidd el kiállításra, ott a bírák nagyobb bizonyossággal megmondják, mint egy állatorvos. Nekik nem kötelező ilyen szinten ismerni a különböző fajták jegyeit.
Amit az állatorvos mond(fajtát illetően), mérget nem vennék rá, az biztos. Hisz' nem is erre vannak kiképezve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!