Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen nevet adjak a macskámnak?

Milyen nevet adjak a macskámnak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 04:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
sicu, hívd sicunak!(én is úgy hívom a sajátomat)
2011. szept. 15. 07:07
 12/14 anonim válasza:
Mi úgy hívjuk hogy cica
2011. szept. 17. 10:53
 13/14 anonim válasza:

nekem volt egy csomó macskám, és amikor megkaptam őket, mindig azon törtem a fejemet, h milyen nevet adjak nekik.

két legérdekesebbet mondom most el

1. amikor volt egy vad macskánk, megkarmolta a kezemet, és elkezdtem neki mondani h "te kis vadóc" felnéztem, és azt mondtam h Vadóc lesz a neve! (mellesleg a név az x-menből van)

2. volt egy olyan macskánk, aki nagyon szerette kényeztetni magát, de természetesen eléggé vad volt ő is, de egyből a filmcím jutott eszembe, a Honey és el is lett döntve h illik rá.

ez a két kedvenc macskanevem:)

2011. szept. 17. 11:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Pl:Pöttöm,Mütyüri,Gömbi,es olyan vicces beceneveket talaltam nekik:Pötti,Pötterelimmólya,Pöttenda :) :D Müttyó ,Müttyi : D Gömbőcde,Gömbecsó,Gömbibecsinált : ) a mi cicainkat is igy hivtak. Csak volt h elztotte az auto : ( de most mar nem megy ki egy sem : ) most ketto van. : )
2014. ápr. 15. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!