Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicám egészséges, jóétvágyú....

Cicám egészséges, jóétvágyú. Akkor miért ilyen sovány?

Figyelt kérdés
Van egy 2 éves örökbefogadott cicám. Az étvágya, egészésgi állapota remek(oltások,féregtelenítás,rendszeres orvosi ellenőrzés). Mégis olyan sovány mintha éhezne.Mit kéne kipróbálnom, hogy hízzon egy kicsit? Van valakinek ilyen problémája?
2009. ápr. 20. 21:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Több jo minöségü tàpot lehet màr kapni.Royal Canin, Pro Plan , Hill's, .
2009. ápr. 21. 13:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Neki az anyja volt ilyen sovány, de azért, mert éhezett. Mióta új gazdit találtam neki, azóta pufi:) Az apja meg egy óriási, dagi fekete kandúr.
2009. ápr. 21. 20:22
 13/18 anonim válasza:

nekem is nagyon sovány a cicám1 éves.... semmi problémája rendesen eszik. házi macska

semmit ne csinálj csak eg ynap többször etesd.

A másik cicám is igy volt 1 év múlva meg kövér lett annyit evett ;)

2009. ápr. 22. 19:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Én naponta "100x" etetem, ahányszor éhes. Kipróbáltam már a Hill's-et, de az se vált be erre.
2009. ápr. 23. 15:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Ártok azzal neki, ha kicsivel több jutifalit kap? Imádja. Jó kis "energiabomba" lenne. (Persze nem visszük túlzásba.)
2009. ápr. 24. 15:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Talán férges lehet, ők falják fel tőle a táplálékot, ezért lehet ilyen vékony. Figyeld az ürülékét, ha cérnaszerű valamik vannak benne,akkor férges. Vagy ha a fenekén ilyen uborkamag-jellegű dolgokat látsz, azok a giliszták leszakadt ízei. Ha van rá lehetőséged, akkor vidd el állatorvoshoz, ha nincs, akkor a patikában vegyél féregtelenítőt. Ha jól tudom, 3 havonta kell ismételni. Én erre tippelek. Vagy talán ha sok tejet eszik, vagy kutyakonzervet. AZ enyémeknek ez volt a baja. Próbáld a legváltozatosabban táplálni.
2009. máj. 2. 11:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Whiskas, Kitekat konzerv?
2009. máj. 2. 11:33
 18/18 A kérdező kommentje:

A whiskas konzervet ki nem állja. A kitekatot megeszi, de elvan nélküle is. A Gourmet gold-ot viszont imádja, és az is kapja. De szokott kapni Winstonosat és Premium Cat-et is,mert ezek a kedvencei.

A feneke, ürüléke tiszta, és 3 havonta féregtelenítve is van. Az orvos szerint teljesen egészséges,csak valahogy el kéne érni,hogy hízzon.

Ő tényleg változatosan eszik, épp amit megkíván.

2009. máj. 5. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!