A macskának lehet-e adni kutyaeledelt vagy forditva?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy az eggyik lehet a másik meg nem.Tehát macskának kutya vagy kutyának macska eledel.Mert itt beleesznek egymás kajájába.Valamelyiknek nem jó.2008. márc. 9. 16:59
1/8 anonim válasza:
Nekem belevett a kutyáéba a cicám,a cicáéba a kutyám, soha szerencsére egyiknek sem lett baja!!! Ez csak az én tapasztalatom.
2/8 anonim válasza:
Azt tudom, hogy a kutya veséjének nem tesz jót a macskakaja. De fordítva fogalmam soncs... (kutyám van, macskám nincs)
3/8 anonim válasza:
A lényeg annyi, hogy a cicák és a kutyák csak azt eszik meg amiről érzik hogy nekik jó.
Hisz ugye mindenki találkozott már olyannal hogy az állat nem evett meg bizonyos dolgokat.
Szóval tudják hogy mi a jó.
4/8 anonim válasza:
Hát szerintem ha néha esznek egymás kajájából abból nem lehet nagy baj. Például én konzervek közül általában macskakonzervet adok a kutyámnak.
de ha folyamatosan nem nekik valót esznek, akkor nem biztos hogy megkapnak minden tápanyagot, amire nekik szükségük van. Lehet az is hogy tényleg káros mint ahogy az előttem szólók is írták
5/8 anonim válasza:
Szerintem csak a macska ehet a kutyáéból!!!
6/8 anonim válasza:
Az én kinti macskáim csak kutyakaját kaptak szinte egész életükbe, mivel az olcsó és nagy kiszerelésű (1200 g). Ennek ellenére, már 7 és 12 évesek, nincsen fogkövük sem felesleges zsírjük, na meg nem vakultak meg és a szívükkel sincsen baj. Mivel általában a taurinnal vannak oda, hogy az nincsen a kutya kajába stb. stb. Az extra több tízezres macskámnak Royal Canin Oral-t adok és mégis gyulladt az ínye. Fordítva nem tudom, ugyanis nincsen kutyám.
7/8 anonim válasza:
Bármelyikük nyugodtan eheti a másikét, inkább csak arra kell vigyázni, hogy a cicakaja kissé erőteljesebben ízesített, mint a kutyaeledel. Ezért az a kutya, aki nagyon rákapott a macskakajára, nehezebben tér vissza a sajátjához.
8/8 anonim válasza:
Mi egy időben anyagi gondokkal küszködtünk és mivel a nagy konzerves kutyakaja olcsóbb mint a cica, így 1 hónapig azt kapott mindkét cicánk minden nap. Semmi bajuk nem lett. Igaz utána visszaváltottunk cicakajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!