Miért folyik a cicám nyála?
Egyszer,amikor simogattam,tiszta nyál lett a kezem és ekkor vettem észre,hogy tiszta nyála szája!
Nem tudom,hogy hogyan írjam le,de nem úgy folyik,mint mondjuk a kisbabáknak,hanem van a szájánál nyál,ami ott áll és lóg!
Elég hülyén fogalmaztam meg,de nem tudom,hogy hogyan írjam le érthetően!
Azóta szinte mindig ez van,amikor simogatom!
Nem lehet az,hogy a doromboláshoz van köze,hogy jó neki?
Szóval miért lehet ez??
Előre is köszy a válaszokat!
Üdv!
mindenesetre ha hirtelen megváltozik a viselkedése, akkor állatorvos
amúgy nekem egyik macskám sem produkálta ezt...
szerintem vidd el àllatorvoshoz,mert lehet egy szàjfertözése is amit csak gyogyszerrel lehet elmulasztani.
az én cicàmnak folyt a nyàla, és amikor belenéztem a szàjàba a nyelvén fehér pöttyök voltak.majd az àllatorvostol kapott gyogyszerrel elmult.
Köszönöm a válaszokat!
Falusi cica és nincs beoltva!
De az utolsó válasz alapján úgy látszik,hogy nem mindig van baj,ha ilyesmi történik,persze azért nem árt az állatorvos!
Üdv!
a nyála azért folyik, mert elindul a nyálelválasztása ilyenkor. adj neki kaját, ha ez történik, és meglátod h rögtön elkezd majd enni.
az oltás miatt viszont keresd fel mindenképp az állatorvost! évente 1 oltás mindössze, plussz a veszettségi, mivel kinti cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!