Megveszhetett a kiscicám? (Bővebben lent)
Valami ehhez hasonló "őrült" tekintet? :)
Semmi gáz, csak nagyon bele lovalta magát a játékba. Előfordul ilyen.
TÚL KORAI ELVÁLASZTÁS!!!!!!!
AZ OPTIMÁLIS IDŐPONT 10-12 HETES KOR.
EZ AZ EREDMÉNYE A KORAI ELVÁLASZTÁSNAK...
tegnap 10:06 <- Tyű ezt még csak most olvastam...:D
Meg ne haragudj kérlek, de ahogy elképzeltem a szitut, iszonyat jót nevettem:D
Köszönet ezért a történetért, nagyon felvidította az estémet.:D
Nekem is ilyen az egyik cicám. A túl durva játék, a hergelés váltja ki. Nem én tettem vele, úgy került hozzánk. Ilyen maradt. Most 3 éves, és még mindig ilyen. Sokat játszik, de durván, és nagyon hamar ideges lesz. Sőt olyan is volt, hogy eborult az agya, eszállt a felhő. pont a dokinál, ideges volt a cica. Az orvos rádobta a pokrócot, és ellépett tőle. Azt mondta, hogy ilyenkor hagyni kell amíg lenyugszik. Kiűrít (pisilt), elsötétült a szeme, és felkészült a támadásra. Ilyenkor nem lehet leállítani.Az orvos "fekete köd" -nek hívta. Nem áll le a cica, csak ha pl feladja a szíve. És még ő sem volt veszett. Mostis itt van mellettem, bemászik az ölembe és alszik, bújik, dorombol. Ez kb 2 éve volt, egyszer. De még mindig durván játszik. Én úgy állítom le - a veréssel nem mész semmire - hogy síkkantok:) egyet, vagyik kiabálom hogy "auu" magas hangon..stb. Ettől mindig megijed és elszalad. Azt is jó, amit írtak, hogy rá kell szólni eréjesen "NEM" "NEM SZABAD".
De ő még pici. Szerintem sem veszett. Ha az lenne, most is "hülye" lenne. Egyszerűen szoktál így játszani vele, és neki még minden játék. Korán lett elválasztva. Nevelés kérdése az egész. Rajtad (is) múlik milyen cica lesz.:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!