Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudom elvadítani a...

Hogyan tudom elvadítani a macskáimat?

Figyelt kérdés
Kiderült,hogy a lányom allergiás a macskaszőrre,nem is kicsit. Már arra gondoltam,hogy nem etetem őket,hátha elmennek kunyizni és befogadja őket valaki. Úgy hallottam,hogy nem lehet elajándékozni,mert ha nem magától bútorozik el,akkor tuti,hogy visszajön. Sajnálom őket,de nem akarom már őket a ház körül.
2011. szept. 3. 09:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Rémes ötlet, hogy nem eteted őket. Már anya vagy, kicsit felelősség teljesebb gondolkodást várnék.

Persze értem én, hogy a lányod és az egészsége az első. De én is elmesélem azért, hogy születésemtől kezdve allergiás vagyok a szőrükre. Ennek ellenére elképesztő macska barát vagyok. Jelenleg négy cicám is van, és ebből az egyik gyakran az ágyamban alszik. Tőlük semmi bajom, más macskájától viszont még mindig tüsszögök.. érdekes. De a lényeg, hogy a macskát nem kötelező beengedni a házba, jól meg vannak kinn is, még télen is. Ők találnak helyet maguknak. Illetve Te is kialakíthatsz nekik egy kis védett zugot a ház körül ahol meghúzhatják magukat ha esik.

Írtad, hogy talán egy ismerősöd elviszi. Reméljük jó helyük lesz. És remélem nem megint olyan gazdihoz kerülnek akik utána majd azon agyalnak hogy vadítsák el őket...

2011. szept. 5. 09:53
 22/23 anonim ***** válasza:

Én is allegriás vagyok a macska szőrre, a tesztek szerint. 4 cicám van!:) Évek óta megvannak. Szerencsére nem okoznak panaszt. Ha valaki felvállal valamilyen állatot, igenis vegye tudomásul, hogy felelőséggel tartozik. Mellesleg ez a legjobb módja, hogy erősödjön az immunrendszere velük szemben, ha macskát tart és betartja az alapvető higéniás szabályokat. De Ön tudja. Valószínűleg egész életében allergiás lesz még kb 10 különböző dologra. És macskák is mindig lesznek.

A párom mamája is allergiás a macskákra. Amíg nem tudta, hogy van cicánk, semmi baja nem volt, ahogy megtudta egyből "előjött" az allergiája.:)))

Pl ha összeférhetetlen valaki a párjával (a nő ph-ja semlegesíti a spermiumokat, van ilyen) és emiatt nem, vagy nehezen eshet csak teherbe, akkor váljon el, függetlenül attól hogy hány éve vannak együtt, és szeretik egymást?

De örülök, hogy sikerült elintézni, remélem jobb gazdijuk lesz a rövidke kis életük során. Aztis megértem, hogy nem akarja már most gyógyszerrel tömni a lányát, és ha már nem lesznek ott a cicák jobb lesz az allergiája is. Vagy nem.

És lehet reménykedni, hogy másra már nem lesz allergiás. Mert sajnos ez így szokott történni. A legtöbb allergiás, nem csak egy dologra allergiás. Sajnos. És mindent nem lehet ilyen egyszerűen megoldani. Ha meg már most komoly allergiára való hajlama van, akkor az is marad. Sokmindenre. Ez van.

2011. szept. 6. 12:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Elvadítani, nem etetni, nem akarom többé a ház körül - amit megszelidìtettél, azért felelős vagy, mondotta a kis herceg, már ha eljut valami könyv oda a tanyára Mucsaröcsögére. De új állatot se hozz.
2016. okt. 18. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!