Honnan tudnék kismacskát szerezni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 10:02
1/11 anonim válasza:
Menhely,tenyésztők... Esetleg újságban hírdetőktől
3/11 anonim válasza:
hol laksz?nekem van egy kis szürke jövő héten el lehet már vinni
4/11 anonim válasza:
Mostanaban kezdodott a "szezon", hamarosan tomegevel lesz hirdetve ujsagokban, neten, iwiwen a sok ingyen elviheto kiscica.
5/11 anonim válasza:
ha felmégy a jatek.hu chatjére és ott összefutsz Némber-od-one -al vagy megkérsz valakit hogy irányítsanak hozzá, neki van most egy felesleges kiscicája, ingyen odaadná szerető gazdinak
6/11 anonim válasza:
francba..előző vok, elírtam a Nevet: Némber-of-van helyesen. de ha azt mondod Sapit keresed úgyis tudni fogják
7/11 anonim válasza:
Apróhirdetésben helyi napilapban szokott ingyen elvihető cica lenni.És érdeklődhetsz az ismerőseidnél. Kertes házas ismerősöknél.
8/11 anonim válasza:
én csongrád megyében lakok (szentes) nincs esetleg a körnények ingyen elvihető kiscica?(bocsi hoy nem új kérdésbe írom) egyépként szuperinfoba neten is vannak ingyen(ha ingyen akkarod) elvihető kiscicák mondjuk hogyha pesten laksz akkor könnyebb találni!!én már rég keresek itt cicákat de nem találok sehol :S
9/11 anonim válasza:
Utolso: turelem, nehany heten belul dogivel lesznek hirdetesek!
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!