Mit tegyek a cicámmal most?
ln a helyedbe próbálkoznék tovább! annyi macskád lehet még az életben! gondolj bele, hogy ha sok idő is telik el, de milyen jó lesz visszagondolni pár év múlva, hogy őt te szelídítetted meg.. ne add fel!
mi több macsekot is befogattunk már, általában nem voltak szelídek, de kajával mindent el lehet érni, előbb vagy utóbb! kitartást kívánok nektek! :)
Ugyanazt tudom mondani, amit az elöttem szólók mondtak: szelidítgesd, simogasd.
Egyébként meg van olyan családtagod, aki nem szereti, gyűlöli a cicádat, esetleg elkergeti, belerúg, ha a közelébe megy? Mert ha van, akkor ez egy természetes reakció. Az én pár hónapos kiscicámat nem rég hoztuk el, és a 2. napon a húgom ment ki a teraszra, a cicus hozzádörgölőzött a lábához, hugi pedig elbotlott benne, és ráesett a macskára. A cica elrohant, átmászott a kerítésen és nem jött vissza estig, amikor hazajött, akkor pedig megkarmolt, mikor meg akartam simizni. Igaz, az én cicám másnap már jóban volt velem. :)
A kaja fontos dolog ennél a "szoktatásnál". Emeld ki a szemében, hogy tőled kapja az ételt, te táplálod
bocs véletlen elküldtem
Azt akarom még mondani, hogy ez az Animal Planetes műsor jó ötlet :)
Kend be magad macskamentaval.
Ne adj neki enni egy napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!