Ivartalaníthatom lassan öt éves lánycicámat?
Ivartalaníttathatod.
A seb akkor nagyobb, ha vemhesen ivartalaníthák a cicát. A legjobban kiskorban, még az első tüzelés előtt vagy után vészelik át, minél öregebb annál nagyobb a kockázat, de így sem nagy. Öt évesen még rutinműtét.
A kandúroddalvégképp nem lesz semmi gond, az én orvosom nem is használ külső varratot, csak elköti belül a herevezetékeket. A here zacskó magától visszafejlődik.
Kedves előttem szóló (kinek a stílusa azért némi csiszolásra szorul)
Nekem a kutyáim és a macskáim is társaim. Nagyon szeretem őket. De nem keverem össze őket az emberekkel.
A egy állatnál teljesen felesleges ivaros voltát fenntartani, mert csak szenvedést jelentenek neki és előbb vagy utóbb betegségeket.
Lehet, hogy neked nem ez a véleményed, szíved joga. (Bár nem tudom mennyi idősen pusztulnak el az állatai, az én legidősebb macskám boldogan él ivartalanítva 20 éve és a legidősebb kutyám 16)
Tehát ha neked nem ez a véleményed rendben, de attól, hogy annyira azonosulsz az állataiddal még nem kell úgy megnyilatkoznod, mintha te is az lennél.
Az én macskámat 7 évesen műtötték meg, semmi baja nem lett az altatástól. Most is itt van mellettem kettő, éppen ébredeznek, reggel műtötték őket. Mi sosem kapunk semmit a sebükre, még egyik sem nyúlt hozzá. Nagyon intelligens macskáim vannak.:)
Amúgy meg kedves magát is állatnak tekintő válaszoló, az emberek többségét is kasztráltatni kéne. Akkor nem születnének ilyen elmebeteg barmok (mint te) erre az amúgy is túlzsúfolt világra!
Jólesik, hogy többen is megnyugtattatok...köszönöm:)
A 2. hozzászólónak pedig kívánok sok tíz pici cicát, kutyát és nagyon jó egészséget a felnevelésükhöz, persze anyagi jólétet is, mert az is kell millió ártatlan állathoz! A szeretetről pedig szintén nem feledkezzen meg, mert mindegyik elvárja az ember szeretetét és ennyi között, nem valószínű, hogy mindegyikre jut!
Amúgy meg köszönöm az utolsó hozzászóló megjegyzését is, egyetértek vele.
Kedves lepontozó állatkínzó hozzászólók!
Ha megkérdeznétek szerencsétlen állatot, hogy akarja-e hogy ivartalanítsák, vajon egyetértene?
Lehet megint lepontozni, de akkor is hánynom kell az ilyen emberektől...
Kedves "állatvédő" Hozzászóló!
Igen, lepontozlak! Na, nem azért, mert más a véleményed, hanem a megnyilvánulásodért....az állatoknak elnézném:)...Neked nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!