Lindsay10 kérdése:
Szerintetek mennyi esély van rá, hogy előkerül a kiscicám? Lent többb informácioo.
Figyelt kérdés
Ma hazahoztunk kocsival egy új cicát(szerintem 1-2hónap körüli), és amikor letettem a teraszra a tálkája mellé, átszaladt a kerítésen keresztül a szomszédhoz. Nem tudom,hogy elő kerül-e, mivel kb 1percet sem töltött itt az udvaron.. Azt a pár ruhát amiben hazahoztuk kitettem egy kosárba a kerítés mellé,hátha megérzi a saját szagát és hazajön, meg a kajáját is odatettük. Szerintetek mennyi esély van rá hogy elő kerül?:((2011. aug. 17. 21:30
11/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a kommentet és a tanácsokat!:)
Kajája mindig van, meg vize is! Alom is van,meg sem kellett neki mutatni,már első este abba végezte a dolgát! 1-2óránként mindig bemegyek hozzá.Eleinte elő sem jött,mostmár dorombol és simogatni is lehet. Alig várom már,hogy 1-2 hét múlva az udvaron szaladgáljon:))
2011. aug. 21. 14:24
12/12 anonim válasza:
Ha így teszel, meglátod, minden rendben lesz. Ha majd résnyire nyitva tudod hagyni neki az ajtót, akkor majd mindig vissza fog tudni húzódni, mert ott biztonságban fogja érezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!