Hogy lenne jobb a cicámnak?
Figyelt kérdés
Nagyon úgy néz ki,hogy el kell utaznom egy kis időre és a cicámat nem vihetem magammal.(panzióba nem szeretném beadni) Az egyik ismerősöm elvállalta arra a kis időre, amíg távol leszek, kertes háza van szerencsére. Hogy lenne a cicának jobb,ha fokozatosan(ezt úgy érteném,hogy egyszerre mennék vele én is az új helyre, és időnként ott hagyom, de néha vissza mennék hozzá) kezdeném el szoktatni,hogy nem leszek vele, vagy csak vigyem el őt az ismerősömhöz? Nagyon ragaszkodik hozzám és félek,hogy nem lesz hajlandó enni.Sajnos erre már volt példa.A cica jelenleg lakásban él, de remélem, ha kijár a kertbe és találkozik másik cicákkal,akkor talán nem hiányoznék neki annyira. Szerintetek melyik a jobb megoldás?2011. aug. 17. 10:09
1/4 sabrina99 válasza:
Ott hagyhatod kapásból is, egy kicsit simogasd, esetleg vidd körbe az új házban, te mutasd meg neki a táljait, a cica wc-ét, és akkor nyugodtan ott hagyhatod.
Mivel nem örökre mész el, ezért örülni fog neked, ha visszajössz.
2/4 sabrina99 válasza:
Ha pedig nem hajlandó enni az sem baj. Ha nagyon éhes lesz enni fog. Hidd el.
3/4 anonim válasza:
simán vidd el, de az új helyen NE ENGEDJÉTEK KI!!! Nem ismeri a környéket, baja eshet, elkóborolhat, mert keresi a haza felé vezető utat...stb. Legyen bent
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos nem vált be.:( Haza kellett jönnöm nekem is, meg neki is, mert belebetegedett.:( Nem evett, nem ivott, hányt, nem mosakodott, egyfolytában aludt. Lehetőséget kaptam volna arra,hogy Pesten dolgozhassam, de nincs ahol lakhatnék a cicámmal együtt. Megfogadtam,hogy még egyszer ekkora sokknak nem teszem ki. Igaz itt meg lehet,hogy az utcára kerülünk,mert nagyon nincs munkalehetőség.
2011. aug. 28. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!