Teljesen reménytelen a helyzet igaz?
Sajnos engem bánt a legjobban, hogy ezt így kimondom, leírom, de: gyűlölöm a macskámat!:( Én!!! Akinek az állatok a mindene, na mind1.
A mai volt az utolsó csepp, 3 cicám közül az egyik egy vérengző vadállat, szó szerint. Tavasszal minimum 30 kis, és nagy rigót tett el láb alól. Ma pedig kitettük a papagájainkat kicsit a teraszra, felszereltük a kalitkát a falra, gondolván, hogy na ott tényleg nem éri el őket.
És mégis megoldotta, hogy hogy a fenébe nem tudom, valószínűleg felugrott és rácsimpaszkodott a kalitkára, az szét szállt, és már vitte is a papagájt, a hím pedig elrepült. De ha két szája lenne ennek a dögnek még a hímet is megfogta volna tuti.
Tudjuk az ösztön, de anyu is mondja, hogy ő még soha az életben nem találkozott ilyen különösen kegyetlen macskával. Úgy megy tényleg, mint a tigris, és m ég a tekintete is gonosz, csak az a bibi, hogy neki nem a túlélésért kell ölni, hisz kap zabálni!!:(
Nem tudom, talán jobb lenne odaadni valakinek, pedig annyira csodaszép macska, vagy fogalmam sincs mit lehetne tenni, de ez így nem állapot!
Persze most majd biztosan írjátok, hogy ilyen szemét vagyok, meg hasonló jókat nekem is, és kapjam be.... de mondom, én vagyok a legjobban meglepve, hogy így érzek egy állat iránt.:(
Jah... a szomszéd néninél is elkapott már egy csirkét, még szerencse, hogy egy tündér az öreglány, és nem csinált belőle nagy ügyet.
23N
a macskád nem kegyetlen, és nem gonosz. ő nem így gondolkozik.
persze megértelek téged, sztem próbáljátok ki azt a csengettyűs nyakörvet, hátha az elijeszti időben a madarakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!