A macskák miért félne a víztől?
Figyelt kérdés
Miért félnek?2011. aug. 15. 21:04
1/9 anonim válasza:
azért ez így nem teljesen igaz, fürödni nem szeret és nemis tudnak úszni, de pld ha folyik a csap azzal szeretnek játszani
2/9 anonim válasza:
nem is félnek azt isszák meg abba fürdetem őket és szeretik hogy tiszták lesznek
3/9 anonim válasza:
Ez milyen baromság! A macskák tudnak úszni, tapasztalatból mondom.
bocsi az offért
4/9 A kérdező kommentje:
2011. aug. 15. 21:13
5/9 anonim válasza:
igen tudnak úszni ha nagyon muszály, de nem valami sokáig :/
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor úgy teszem fel a kérdést: A macskák miért félnek a fürdetéstől?
2011. aug. 15. 21:16
7/9 anonim válasza:
azért mert a jó meleg bundájuk hirtelen olyan hideg lesz mint a béka valaga
8/9 anonim válasza:
Mikor kicsi volt a cicám, többször megfürdettem, mert nem mertem rá bolhairtót tenni. Úgy sírt, tiltakozott, karmolt, harapott, mintha ölném szegénykét. Ha csak észrevette, hogy beviszem a fürdőbe, már üvöltött. (Már nem csinálom, megnőtt, frontlinet kap.) Viszont egy alkalommal tűrte, sőt, látszott, hogy hálás érte. A szomszéd udvarban rátámadt egy nála jóval nagyobb kandúr, az én picikém megrémült, és be.osott, teljesen össze.osozta magát. Berohantam vele, zuhany rá, és tűrte, mindenféle tiltakozás nélkül, olyan aranyos volt.
9/9 anonim válasza:
szerintem azért tűrte mert még mindig be volt szarva (szószerint :D ) és felsefogta hogy megint fürdetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!