Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet hogy ezért "idegbeteg"...

Lehet hogy ezért "idegbeteg" a macska?

Figyelt kérdés

nagymamáméknak van egy macskájuk 1 éves kb., ellett kölyköket a nyár elején, mamám azt mondta,h. nem tudják h hova tette őket, nem találták, aztán meg látta később h megeszi az egyiket.

anyámék szerint viszont lehet h a papám eltette láb alól a kicsiket :SS ha ez igaz, akkor az lehetséges,h. emiatt hülyén viselkedik a macska? pl ok nélkül támad, harap hirtelen, mikor simogatod?

én arra gondoltam,h. csak azért ilyen, mert nem nagyon simogatják, foglalkoznak vele, meg sztem biztos előfordult h nagypapám durvábban bánt vele :SS

2011. aug. 12. 22:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
hanem?
2011. aug. 12. 23:14
 12/23 anonim ***** válasza:
Alapból ilyen + amire te gondoltál..
2011. aug. 12. 23:18
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát a 4 éves kisgyerekek kegyetlenek tudnak lenni, pláne az elkényeztetett fajta, akiknek az értékrendjükkel nincs minden rendben. Lehet miatta is, ha folyton cseszteti. Sajna ebből a macsekból már nem lesz szelíd fajta, hacsak nem kerül egy békés, nyugodt környezetbe, ahol nincs ami frusztrálná. De ha ott marad, akkor sem lesz boldogtalan, hiszen a macskák eredetileg vad, "magányos farkasként" éltek.
2011. aug. 12. 23:22
 14/23 A kérdező kommentje:

a kislány nem sokat foglalkozik vele, ő nem cseszteti agyon, úgyh vele nincs gond.

amúgy elvan, mászkál a környéken, vannak más kóbor macskák is arra, meg egyébként nagyon tud dörgölőzni, látszik,h. vágyik a szeretetre, ha vki odamegy és foglalkozik vele... csak féltem,h. bántják, főleg, ha ő megtámad vkit, aztán ördögi kör, sajnálom őt nagyon :SS (persze sok macskának sokkal rosszabb dolga van, őt legalább etetik, ivartalanítva van, nem kóbor..)

2011. aug. 12. 23:39
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
22:51-es! Hihetetlen hogy vannak ilyen gondolkodású emberek (fiatalok között is). Nem a macska hibája hogy ellik! Mégis mit gondoltatok amikor nőstény macskát vettetek magatokhoz, hogy majd cölibátust fogad hogy ne okozzon kellemetlenséget nektek a kölykökkel? Ivartalaníttatni kell a macskát, ez a gazda felelőssége!
2011. aug. 13. 00:12
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

22.51

Az olyat is ivartalanítani kéne mint te, nemcsak a macskákat, hát milyen értékrendet adsz te át majd a gyerekeidnek? Mint a középkor: gyere kisfiam megnézzük, papa h öli meg a kiscicákat, kérsz pop cornt is? Hányinger

2011. aug. 13. 00:15
 17/23 anonim ***** válasza:

Papának a rendőrök előtt kellene megmutatni a gerinces állat falhoz csapkodását, lehet utána átgondolná a dolgokat.

Viszont nekem is van egy ilyen macskám, idegbajos, úgy szedtük össze, évek alatt nem szokott le erről, nem olyan nagyon durva, de üt meg harap, még úgy is, hogy épp simogatom és dorombol közben. Nem fáj neki, csak megunja, vagy nem tudom, de lehet rajta látni, mikor kezd olyan gyanús fejet vágni, akkor abba kell hagyni a piszkálását, különben támad. :)

2011. aug. 13. 06:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Sajnos Magyarországon a rendőrök nagy ívben letojják, hogy ki milyen állatot, hova csapkod. Nagyon kevesen vannak, akik a saját lelkiismeretük révén veszik a fáradtságot, hogy segítsenek az ilyen ügyekben, de engem személy szerint kinevettek, amikor állatkínzás ügyiben bejelentést tettem.
2011. aug. 13. 12:21
 19/23 anonim ***** válasza:
*ügyében
2011. aug. 13. 12:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Ki mondta h én nem sajnálom, én nem bántanám őket, isten lássa lelkem, de amikor szegény nagypapám a gyógyszereire is alig tud már költeni, akkor, majd az ivartalanításra fogja b*szni a pénzt, mi? Egyébként meg azért van macskája, hogy megfogja az egereket és ráadásul azért nőstény, mert az ügyesebb ilyen téren és mivel nem akar macskafarmot nyitni és nem akar velük kínlódni kénytelen ezt megtenni!!!!!!!
2011. aug. 13. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!