Lehet hogy ezért "idegbeteg" a macska?
nagymamáméknak van egy macskájuk 1 éves kb., ellett kölyköket a nyár elején, mamám azt mondta,h. nem tudják h hova tette őket, nem találták, aztán meg látta később h megeszi az egyiket.
anyámék szerint viszont lehet h a papám eltette láb alól a kicsiket :SS ha ez igaz, akkor az lehetséges,h. emiatt hülyén viselkedik a macska? pl ok nélkül támad, harap hirtelen, mikor simogatod?
én arra gondoltam,h. csak azért ilyen, mert nem nagyon simogatják, foglalkoznak vele, meg sztem biztos előfordult h nagypapám durvábban bánt vele :SS
a kislány nem sokat foglalkozik vele, ő nem cseszteti agyon, úgyh vele nincs gond.
amúgy elvan, mászkál a környéken, vannak más kóbor macskák is arra, meg egyébként nagyon tud dörgölőzni, látszik,h. vágyik a szeretetre, ha vki odamegy és foglalkozik vele... csak féltem,h. bántják, főleg, ha ő megtámad vkit, aztán ördögi kör, sajnálom őt nagyon :SS (persze sok macskának sokkal rosszabb dolga van, őt legalább etetik, ivartalanítva van, nem kóbor..)
22.51
Az olyat is ivartalanítani kéne mint te, nemcsak a macskákat, hát milyen értékrendet adsz te át majd a gyerekeidnek? Mint a középkor: gyere kisfiam megnézzük, papa h öli meg a kiscicákat, kérsz pop cornt is? Hányinger
Papának a rendőrök előtt kellene megmutatni a gerinces állat falhoz csapkodását, lehet utána átgondolná a dolgokat.
Viszont nekem is van egy ilyen macskám, idegbajos, úgy szedtük össze, évek alatt nem szokott le erről, nem olyan nagyon durva, de üt meg harap, még úgy is, hogy épp simogatom és dorombol közben. Nem fáj neki, csak megunja, vagy nem tudom, de lehet rajta látni, mikor kezd olyan gyanús fejet vágni, akkor abba kell hagyni a piszkálását, különben támad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!