Mi a véleményed ha egy házban macska alom van? Az is írna, aki nincs oda a macsekért?
Sztetek megoldható egy házban,h ne lehessen érezni, h macska van? sztetek nem gáz, h odak.... ahol élünk? én bírnám, mert imádom őket,csak a párom szüleinél lakunk, (teljesen külön álló részben), és náluk mki utálja a macskákat, a gyerekeket sem engedik a közelükbe sem.
szeretnék egy cicát, nem olcsó, nem házi macska,kizárt,hogy kinnti legyen. vajon bevállaljam?
Nekem van cicám, és apám múltkor amikor idejött hozzánk, akkor azt kérdezte: H-h nincs büdös nálatok? Pffff előítéletek :D
Titok nyitja: Jó alom- fedeles macskawc, jó alom, szilikagéles, v egyéb, ami 2000-4000ft között van, azok már jók, napi 2-3 takarítás és kész. Illetve: IVARTALANÍTÁS 5-6 hónapos korban, akár lány, akár fiú.
Plusz én használok ilyen időzíthető illatosítókat. 38 percenként lő egy illatfelhőt. Szag nuku. Eddig egy ember volt aki azt mondta, h érez macska szagot, de ő is azt mondta, h nem büdös, csak macska. De ő utálja a macskákat, szóval gondolom érzékenyebb rá :D
55%
Te egy akkora kretén vagy :D
Macskáról emberre terjedő betegségek: veszettség- oltani kell, nincs veszettség, benti macska amúgy sem kapja el, hacsak nem az olyan idiótáktól, mint TE :D
Szőr: tudtad h azok a gyerekek akiknek van állat a háznál és nem fertőtlenítik még a talpát sem kb 99,99999%, h nem lesznak allergiások minden szarra. Én is ilyen gyerek vok, egy allergiám van az is a nyírfára...no comment
Férgek: 3 havonta féreghajtás, benti macska azt is honnan szedheti össze? Max a MI cipőnkről, onnan meg a gyerek is lenyalhatja...no comment.
Bolhák, benti macska nem bolhás, de ha véletlen mégis, marha jó szerek vannak már :O
Toxoplazmózis: a macskatartók általában túlesnek rajta még a terhesség előtt és csak egy kis náthaként érzékelik, az esetek elhanyagolható részében lesz csak szövődménye, v súlyos lefolyása, dehát mumpszos se minden gyerek lesz ugye...plusz rendszeres alomtakarítással noproblem, ugyanis a kórokozónak 24!!! óráig kell a szabadban lennie ahhoz h fertőzzön, ha rendszeresen takarítod az almot és nem eszed meg a szart akkor semmi gond! no comment
Bőrgomba: de azt te is átadhatod a cicának, plusz mjuk nem ez a legdurvább pestis v ilyesmi...
Nem baj h ostoba vagy, csak ne hangoztasd. Nem gondolod, h minden macskatartó halott lenne a gyerekeivel együtt, ha a hozzád hasonló tudatlan hülyéknek igaza lenne? Amúgy: azt az orvost is megnézem aki ekkora baromságokat hord össze...Csókoltatlak!
NA végre valaki, aki rajtam kivűl kiakadt a témán! Köszönöm az erősítést!! Tetszett a válaszod nagyon!!!! :)
Csak sajna sok a buta,ostoba ember, aki 1szer hallott vmit valahol, aztán nem bírja felfogni, hogy egy rendszeresen "karbantartott" cica nem okozhat bajt!!! :)
Az én ismerőseim is minden szartól óvják a gyereket, konkrétan azt mondta ő nem viszi a gyerekét a balatonba.. inkább egy agyonvegyszerezett fürdőbe, ami inkább van tele gombás fertőzéssel, stb mint egy természetes tó. A gyerek meg persze asztmás, állandóan beteg, mert szinte nincs is immunrendszere.
Nehogy lemondj az álmodról! Főleg így, hogy teljesen külön laktok! Az anyósodék csinálják rosszul, hogy ott még gyerek is van vagy unoka nem tudom és nincs állat?!
Hát ez a fura!
Tudod, mi is együtt lakunk anyósomékkal és mégis van egy kutyánk meg 2 macskánk és sajnos sokszor bosszúságot is okoznak neki, mert beszöknek hozzám a kiskutyám folyton terelgeti az ő cicáját (is) és mégis azt mondta az anyósom, hogy örül neki, hogy vannak állataink, mert a gyereknek igenis jó példát mutatunk, hogy az állatokat szeretni kell és a gyerekek most igénylik, hogy legyenek állatok, nem pedig majd 16 évesen, amikor már úgyis elsők a haverok, stb. Sajnos nem ez az általános hozzáállás:( Szóval, a te anyósod is nyugodtan viselje el, sőt, tartsa tiszteletben, hogy te macskát tartasz, itt egyedül egy valaki a kérdés, a párod. Ha ő áldását adja rá, akkor hajrá!
Egyébként nekem azt mondta az öcsém, hogy nem érezte nálunk a macskaszagot, nekem is fedeles alomWC van, a lépcsőházban és kikéretszkednek ha dolguk van.
Még egy. Akár lesz kulcsuk, akár nem, én nem gondolnám, hogy kárt tennének a cicában, csak megértanék, hogy fontos neked.
Egyébként számomr mindig érthetelen volt és ellenszenves, amikor egy szülő elzavarta a gyereke közeléből az állatot.
Azután meg csodálkozik, hogy a gyereke fél kutyától, macskától és melleseleg mindenre allergiás lesz...mert az ilyen gyerekek előbb lesznek.
Ja és azt gondoldát, hogy kiengeded-e vagy sem, mert ha már ráérez az ízére, vérszemet kap és mindig kéretszkedni fog! Tehát csak következetesen. Annyit engedj neki, amennyit később is tudsz biztosítani neki:)
13.27:
Teljesen igazad van! Én is pont ezt írtam:)
Az olyanoknak van mindenféle allergiája, akiket óvnak az állatoktól:)
Tényleg nagy blődségeket hordanak itt össze!
Én is macskák között nőttem fel, hárommal, lakásban, hosszúszőrűekkel, s láss csodát, semmilyen allergiám nincs. És igen, a macskát kell félteni a betegségtől:))
Én mikor tehes lettem, egy percig sem féltem a macskaplazmózistól, tudtam, hogy már rég áteshettem rajta:))A terhesgondozáson volt egy kismama, aki elmesélte, hogy neki meghalt a babája, nem tudom hány hetes terhesen, emiatt:((
Még az egyik kérdésedre válaszolva:
Mi 3-an lakunk a cicával mindenki elmegy reggel 7kor dolgozni és csak 4 után érünk haza. Addig sajnos egyedül van. Reggel mikor felkelek kiengedem a teraszra nézelődni vagy kimegyünk a zárt kertbe egy kicsit ha van időm munka előtt. Ha hazajövök akkor amíg jó idő van mindig kimegyünk a kertbe "sétálni+füvet enni". Néha télen is ha enyhébb az idő. Sajnálom h egész nap bennt sinylődik, de már megszokta 9 éves múlt. Ha kinnt tartottam volna már tuti nem élne (kutyák+sok autó jár felénk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!