A kutyusom most ölte meg a szomszéd kiscicát és a gazdái a cicának nincsenek otthon. Az eset nálunk történt a mi kertünkben. Nem jelenthetnek fel? Mi csináljunk a tetemmel ( a cicus miután le vettem róla a kutyám átment az otthonába)
Nem a kutya a hibás.
Az az idíóta macska ment át a kutya udvarába!!
Szerintem sem te vagy a hibás.
Nálunk is csak a saját macskáinkat tűrik meg a kutyák, az idegeneket elkergetik és el is várjuk tőlük, mert elég bosszantó, mikor minden macska ideszokik a kajára.
Sajnos volt már olyan, hogy az én macskámat is kutya támadta meg, de nem hibáztatom a kutyát, mert ez az ösztönük.
Most komolyan, lehet, hogy van néhány birka természetű kutya, aki nem foglalkozik a macskával, de azért a többség tuti, hogy elkergeti vagy megfogja, ha összejön neki.
Mindenképp mondd el, hogy hogy történt és szerintem nem haragudhat meg rád a szomszéd, de biztos, hogy nem jelent fel.
Persze te ismered a szomszédaidat, hogy hogy viszonyulnak az állatokhoz. Ha jó viszony van köztetek, akkor nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!