Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a cicám már volt ilyen...

Eltűnt a cicám már volt ilyen 4-5 napig nem volt itthon! Most is ez lehet?

Figyelt kérdés
Kicsit sántított egyik lábára és lehet hogy elkapta így valami? Vagy elment most lehet a párzási időszak? Valakinek már volt hasonló?
2011. aug. 5. 09:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ma 09:23

Döglődnek, nekünk is volt ilyen régen.

2011. aug. 5. 09:29
 12/17 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom ..de ne izgulj lehet hogy csak párzani ment.. vagy meglátott egy egeret és ott ül a lyuk mellett... és ha ezek nem adnak elég reményt akkor olvasd ela történetem:

van egy ször mim úr macskám ..és egyszer eltűnt 32 napra ... amikor hazajött csont sovány volt .. a lábán pedig egy nyílt törés ..de élt ..lehet hogy egy szomszéd becsukta valahova ..vagy elkapta egy patkány csapda ..nem tudhatod ..de a macska nagyon sokat kibír

amm mi a párzás miatti hiányzás okából heréltük ki 3 kandúrunkat ..azóta belém szerelmesek :D:D

2011. aug. 5. 09:30
 13/17 A kérdező kommentje:
:) Csak nekem 2 éve megvan és nagyon hiányzik minden nap játszottam vele stb. De ha csak beteg ugye nem megy valami veszélyes helyre? : (
2011. aug. 5. 09:32
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 09:32

De, és sajnáltatja magát meg, és rossz dolgokat csinál.

2011. aug. 5. 09:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Miért beszélsz így a cicákról? Nem szereted őket?
2011. aug. 5. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:
hallottam egy olyan cicáról aki egy teherautóba babújt, az meg elment egy másik országba, végül észreveték a munkások, és valahogy hazakerült pár hét múlva :D
2011. aug. 5. 21:12
 17/17 anonim válasza:

Ne aggódj :)

Meglesz !

Nekem is eltűnt a karthauzim a kertből, pedig házban tartott mind a négy cicám, csak akkor mehetnek ki, ha énis látom hogy merre mennek, és a kislány mégis elcsatangolt :DD

De aztán meglett 2nap múlva, szépen hazatalált, úgyhogy nyugodj meg! Meglesz a cicusod :)

2011. aug. 6. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!