Szerintetek aranyos az én pici cicám?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok!
Loki még csak 3 hónapos, de már most hódítja a női szíveket! (Még a férfi szíveket is! XDD )
Kislányommal együtt is csinálok majd pár fotót! Együtt még édesebbek! :)
18:24 Köszönöm szépen! Loki nagyon fotogén cica! :)))
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Minto: 3 hónapos Maine Coon kisfiú! :)
Hunter9700: Részvétem a cicus miatt! Gördeszkás papagáj? Nagyon aranyos lehet!
18:32 Tényleg nagyon puha a bundája! Nagyon jó simizni! :)
Engem mindig felvidít! :)
Biztos velem van a baj, de nekem már herótom van az "aranyos a picukacicukám?" kérdésektől...
Mindenkinek a sajátja a legaranyosabb...
Ha úgy érzed a tiéd mégis inkább különleges, akkor vidd el kiállításra, ott szakavatott bírák eldöntik mennyire aranyos.
igen...ez tényleg illúzió romboló kérdés!!!
minden kiscica aranyos...
Én is szeretnék cicát, de nem lehet.Különösen tetszenek a hosszúszőrű fajták,de anyagi okok miatt sem engedhetem meg hogy vegyek egyet.Szerintem nem kéne dicsekedni vele!Mert ki mondaná azt rá, hogy nem aranyos?én mondjuk egyáltalán nem vagyok kíváncsi a gyerekedre meg a macskádra!!!
Én is tehetnék fel magamról meg a nagyszüleim kiscicájáról képet.És kérdezgessem, hogy na, szépek vagyunk???
Ennyire nem kéne elszállni magadtól., csak mert van egy cicád!
Legközelebb a heves megyei hírlapba fogod kiírni, hogy aranyos az én picicukikicsiari kiscicám???
Maine Coon?:D akkor az jó nagyra fog nőni:P
osztálytársamnak is ilyen van, egyszer felhozta, hűű hattttalmas cica.:D azt hiszem ő is fiú..de nagyon édes:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!