Miért ellenzitek a Whiskas-t?
Tudom, hogy a legtöbben csak 4% a hústartalom, de szép és egészséges tőle a cicánk, kevés és kemény a széklete.
Egyébként 28%-os hústartalmú bio összetevős száraz tápot is kap mellé, de nagyon keveset eszik belőle, azt is csak úgy, ha elkeverem az alutasakos Whiskassal. De még így is van, hogy a tápok letisztogatva a tál alján maradnak.
Szerintem keverni fogjuk, ha eljutok a boltba...
Nem Magyarországon vettük a 90% hústartalmút, de amúgy ez volt az: [link]
Halasat és csirkéset próbáltunk.
Ha nyers darált húst adnék neki pl. marhát, nyulat stb. az is jó igaz?
"Tele van ízfokozóval, ez függővé teszi a macskát. Tele van színezékkel, ami fölösleges, és tele van gabonával, ami káros."
Ez mind igaz, de ugye nem hiszitek hogy a többiben nincs!?
Sok márka van amit ugyanaz a cég gyárt. Ajánljatok már kérlek egy olyan tápot, amelyik nincs tele gabonával meg egyéb szarral!
Egy időben mindig aszpikos Felix konzervet vettem. Az eladó szerint a sajtos a kedvenc, és tényleg azt ették a legszívesebben. Sajnos egy idő után olyan konzervek jöttek, amik büdösek voltak. Nem a szokásos táp-szag, hanem kimondottan büdös. Nem is ették a maccsok. Akkor tértem át a Whiskas-ra.
Én is hallottam hogy a Whiskas-ban valami olyan anyag van ami függővé tesz, de most komolyan: a többiben nincs??
A Mars (Best Foods) a Pedigree, a Whiskas, a Kitekat és a Chappi márka tulajdonosa.
Vajon mennyivel jobb és tisztább egyik a másiknál? A Whiskas-ban több az ízfokozó, míg a Kitekat az egészséges?
Szerintem akkor már inkább Whiskas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!