Mikor engedhetem ki a macskám?
Figyelt kérdés
2 napja van nálunk, 8 hetes. Félek, hogy elszökne, ha most kiengedném, ezért még bent tartjuk a házba. Meddig tartsuk itt? Nagyjából mikor szokja meg a helyet? Ti hogy voltatok ezzel? A másik, hogy még kicsi, és félek, hogy baja lesz..
És még lenne egy kérdésem. 3 emeletes a házunk, és olyan lépcső van, amin nagyon könnyen leeshet, a lépcsőfokok között is. 2 hónapos, és nem tudom, hagyjam-e, hogy már úgy mászkáljon a házba ahogy akar. Vagy nem kéne félnem hogy leesik?
2011. júl. 31. 19:52
1/4 med-X válasza:
jobb attól félned, hogy a bezártság miatt megvadul és utat tör magának a falon keresztül!
2/4 anonim válasza:
A lépcsőket jobb lenne hanyagolni, vagy macskabaráttá alakítani. A kertbe kiviheted úgy hogy vigyázol rá, vagy csináljatok neki egy kis elkerített részt, ahonnan nem tud meglépni. Még idő kell, hogy kialakuljon a kötődése irántatok.
3/4 anonim válasza:
Én 4 hetesen találtam a cicámat és amikor már 6 hetes akkor kiengedtem úgy hogy figyeltem rá vagy megkértem a szomszédomat(a barátnőmet).Kb 2 hónaposan már kiengedtem egyedül.
4/4 x) válasza:
Hát az a legjobb ha már egészen kicsi korában kiviszed esetleg dobozban csak hogy szokja. Bár ez már nem igazán lehetséges.. le kell ülni mellé, esetleg kivinni neki valami játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!