Mi legyen a neve a cicámnak?
Figyelt kérdés
Kis fekete, fehér nyakkednővel mint az anyja, Lány..2011. júl. 29. 16:21
11/28 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi az eddigieket, várom további válaszaitokat.. :D
2011. júl. 29. 22:07
13/28 A kérdező kommentje:
A Lulu Grace nem hangzana túl hülyén?
Amúgy az anyja elvitte, úgyhogy majd később hozza hozzám oda..
2011. júl. 31. 10:59
14/28 anonim válasza:
Legyen Sweeney (Szvini) A Sweeney Todd-ból, ott is J. Depp a fekete haja, fehér csíkkal van :D Ha nekem lenne macskám, így hívnám. :)
15/28 anonim válasza:
Nekem rögtön a Mia név jutott eszembe, szerintem illene hozzá. Nekem is volt egy ilyen színü cicám, öt Kittinek hívtuk. A mostani cicáink neve pedig Ashley és Kate. Mi általában sztárokról szoktuk elnevezni öket. :)
16/28 anonim válasza:
17/28 A kérdező kommentje:
Köszi! További válaszokat szívesen fogadok!
2011. aug. 1. 20:03
18/28 anonim válasza:
Pl az én cicám neve Pipő a hamupipőkéből,ő is így néz ki mint a tiéd:)
lehet még a neve Tappancs, vagy Csöpi(néha így hívom a cicám)vagy,most is itt alszik az ágyon mellettem,s ahogy ránézek azonnal a Csöpi név jut róla eszembe:D
20/28 anonim válasza:
Pufi,Dörmi de tényleg annyi jó név van :) Sok sikert a választásban.Majd ir mejiket választok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!