Pezsa macska gyógyszerei eszközei mennyibe kerülnek?
írtam egy listát h mit kell beszerezni. tudnátok árat mondani akár külön mindenre akár összesítve?
-Speciális lekerekített végű kefe
-Speciális lekerekített végű ritka fogú fésű
-Speciális lekerekített végű sűrű fogú fésű
-FURminátor
-Speciális kímélő perzsa sampon
-Bolha elleni sampon
-Speciális balzsam
-Szivacs
-Fülcsepp
-Szemcsepp
-Speciális karomvágó
-Kaparófa
-Macskafogkefe
-Macskafogkrém
-Macskafű
-Vitaminok
-Fogamzásgátló
’-Védőoltások’
-Alvókosár
-Párnák
-Hordozókosár
-Hordozó válltáska
-Nyakörv
-Medál
-Peremes almostálca
-Kristályos macskaalom
-Macskatálak
-Macskajátékok
-Macskahám
-Póráz
-Macskafüves tálca
és a macskát mennyiért tudom beszerezni? kölyökperzsa, teljesen fajtiszta, lány, hófehér szőrű, törzskönyveztetett kéne. a piacon ahol árulnak ilyen cicákat azok törzskönyveztetve vannak? és oltva? tenyésztőnél mennyibe kerülne oltva, vagy anélkül? (mert azok tuti törzskönyveztetettek ugye?)
és mi az amit fölöslegesnek tartotok ezek közül?
Nagyon jó dolga lesz a cicának. De ezek a fésűkön kívül mind oly fölösleges. Állatbarát vagyok, nagyon szeretem őket, menhelyről szoktam ideiglenesen befogadni, én is egy picit túlzásba viszem..de ez már beteges! Könyörgöm mindek a macskának -Macskahám
-Póráz
-Macskafüves tálca
-Hordozókosár
-Hordozó válltáska
-Kristályos macskaalom
-Macskafogkefe
-Macskafogkrém
-Macskafű
-FURminátor
és a többi.
Szerinted nem mindegy hogy milyen alomba piszkít? Fogkefe? Fogkrém?! Istenem?! Azt még panaszkodunk, mi magyarok hogy milyen csórók vagyunk. Miért kell ennyire majmolni az állatokat?
Bocsánat de tényleg.
fésűk 1000-3000 között vannak
Furminátor 7000- de ha veszel furminátort nem kell több fésű!!!
Valószínűleg nem kell bolha elleni sampon, hiszen ha jó helyről veszed nem lesz bolhás
Karomvágó 1500-2500
kaparófa 5000-akármennyi
Macskafű 500
Fogamzásgátló itthon nem engedélyezett(úgy tudom)gh, ivartalanítás fiú 5-10 ezer lány 15-20 ezer
védőoltások 5-10 ezer attól függően melyik kategóriát kéred, enyém 7700volt
alvókosár 5000, v amennyi éppen
nem kell hordozó kosár és box is, elég az egyik, én a táskát javaslom, ami teljesen zárt, de vállra akasztható 5ezertől felfelé dizájn függő
nyakörvet 300ft-ért vettem tescoban
Alomtálcából inkább fedeleset vegyél, én tegnap vettem újat 3700-ért
macskaalom 3000/8 liter a fressnapfban az éri meg a legjobban egy cicának 1,5-2 hónapig jó
hám+póráz tescoban 1400
játékok 100-5000 attól függ, milyet szeretnél
Tálkából porcelánt érdemes bár drága mert kb 1000-2000/db
Macskafüves tálca alatt nem tudom mit értesz, eleve tálkában adják.
Ami felesleges: a sok fésű, egy is elég
nem kell spec sampon sima cicasampon jó
nem kell balzsam szivacs és cseppek sem(csak ha beteg)
fogkrém és fogkefe nélkül is elvan, bár párom is akar venni, mert nagyon büdi a cica szája
Fekhelyet sem vennék, mert az enyémek össze-vissza alszanak, ahol éppen, leginkább fotelben tehát felesleges.
Ami a legfontosabb sztem: egy jó kaja: royal canin, acana, orijen, és nem kell vitamin
póráz és hám, szállító, ez nagyon megkönnyíti a szállítást, de a pórázhoz kicsi korától szoktasd!
macskawc-szerintem fedett mint mondtam
alom
karomvágó
egy db fésű
2db tálka
kaparófát én nem vettem nekem elég a karomvágó, így nem is akarnak karmolni, h levágom
néhány játék
Ennyi ennél több nem kell kezdésnek
Tipp: az enyémek szeretnek a hordozójukban aludni, így kosár sem kell, meg ugye fotel, mint említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!