Ha a cicám kb 4 különböző helyen pisilte le az ágyam (amúgy szobatiszta, kandúr) és meg van teljesen őrülve, rohangál ide oda, akkor valószínűleg most lett ivarérett?
Figyelt kérdés
Vagy ez nem úgy történik mint a lányoknál a menstruáció?:D Hogy egyszer csak "megjön". Csak nekik nem múlik el. Vagy nem tudom hogy működik ez. Meg ez most azt jelenti, hogy az éjszaka folyamán körbepisili a szobám? Vagy mire számítsak?2011. júl. 27. 00:24
11/13 anonim válasza:
Jelöl, de egy-két macskataslival, rászólással, spriccelővel meg lehet neki tanítani, hogy lakásban ne jelöljön. Nekünk is kandúrunk van, de nevelhető, nem kell nyomban az állatorvoshoz rohanni.
12/13 anonim válasza:
Szerintem humánusabb megszüntetni az okot, mint elverni, hogy ne csinálja azt, ami ösztönösen jön. Ha kiherélik eszébe se jut, azt se tudja mi az.
13/13 anonim válasza:
Szerintem ivarérett lett. Az enyém 6 hónaposan lett, szóval ez a 8-9 elég késői tipp sztem. Ivartalanítsd és abbahygja. Az enyém hálisten nem az ágyamat, csak a konyhát spriccelte körbe, úh csak ki kellett hipóznom az egészet. Az ágyból nagyon nehéz kiszedni a szagot- ha ki lehet egyáltalán. Ne húzd tovább, vidd műteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!