7 hetes kiscica, fekete nem tudtok jó nevet?
Figyelt kérdés
Szeretném ha lenne benne sz, vagy c, és két szótagú legyen. Ötletek? Ja, fiú.2011. júl. 26. 00:29
22/30 Kukac 112 válasza:
Szerintem legyen Fantom,de én úgy vagyok vele,hogy amikor el kell neveznem egy -jelen esetben-cicust,ránézek,és az első szó,ami eszembe jut róla ,a neve lesz
23/30 anonim válasza:
Kormi Bájty (Bájti)
Nekem a Bájty nagyon bejön lett volna egy fekete kiscicám és az lett volna a neve de mielőtt ide jöttek volna hozzánk megszöktek... De már van szerencs egy cicám és még nem nagyon tudjuk hogy nőstény vagy kandúr-e de ha nőstény várjuk a piciket :)
24/30 anonim válasza:
bátyám macskáját Pedro-nak hívják :D
26/30 A kérdező kommentje:
A Mastodon és a Szarumán is játszik :D
Szerencsére a GYU a második kedvenc könyvem a HP után :D
2011. júl. 26. 14:34
27/30 anonim válasza:
Köszönöm a kérdés feltevőjének! :)
A válaszok között nekem is sikerült találnom nevet a fekete cicámnak :)) (Salem lett a nyerő, köszönöm az ötletet!)
:)
28/30 A kérdező kommentje:
Nincs mit! :)
Az enyém végül a jól csengő: Piton-Szarumán nevet kapta :) Nem két szótagú, az egyik, a másikban meg nincs sz, dehát... kompromisszum
2011. júl. 27. 02:50
29/30 anonim válasza:
Szerintem akkor már Szauron, mert Szarumán épp fehér volt (aztán a könyvben sokszínű vagy mi). De te tudod, a Piton valóban nyerő :)
30/30 A kérdező kommentje:
Na jó, de Pitonban is meg Szarumánban is az a jó, h gonoszak is meg jók is, illetve Szarumán a végén már csak gonosz, Piton meg csak váltogatja itt a szerepeket, de így a kiscica akár angyali, akár ördögi lesz is, mindenképp illeni fog rá a neve :D
2011. júl. 27. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!