Mi a neve annak a labdának amibe tápot lehet tenni?
Sziasztok!
Kicsit kezd elhízni a cicám, és a nagyobb bajt megelőzendő szeretnék beszerezni egy olyan fogyi labdát, amiből csak akkor esik ki a táp, ha kergeti. De nem tudom a nevét, esetleg vki tudna linkelni?
Nem nagyon tudom mit tehetnék mást, mert pl játszani se hajlandó már velem én csak pattogok mint egy hülye meg dobálom a labdákat ő meg megvetően néz rám, és hever.
Szerintem a KONGra gondolsz:
Nem erre gondoltam, de a célnak ez is tökéletesen megfelel, köszönöm.
Amúgy bármilyen jó kis fogyi tippet szívesen várok. Sétáltatni is visszük, de inkább kuporog mint megy, szóval inkább csak levegőzésnek mondanám azt is, a kajaadgját 20g-mal fogom csökkenteni. Ezen és a labdán/KONG-on kívül ötletek?
És a labdáról is várok linket ha tud valaki.
Köszönöm
Köszi! Azt hiszem holnap elmegyek 1-2 boltba meg állatkereskedésbe, vhol csak lesz.
Várok minden jó kis tippet!
Ha játék, akkor nálunk a "horgászbot" egyszerűen nem tudja megunni én mindig hamarabb adom fel, ha már elfárad a karom. :)
Esetleg jó időben hámmal ki lehetne vinni az udvarra, lépcsőházba sétálni egy kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!