Hogy szoktassam le arról a kiscicámat, hogy állandóan a
lábamat figyelje, azt akarja letámadni?
Figyelt kérdés
Borzasztóan játékos, már-már fárasztóan és mániákusan, mindenből csak játékot csinál, olyankor meg harap, karmol egyszerre. A simogatást sem élvezi, helyette azt keresi, hol karmolhat vagy haraphat az emberbe. Leginkább a lábamat figyeli állandóan, ahogy lépek, állandóan nézi és támadni akar rá. A cipőket és a papucsokat is rágja. Hogy szoktathatnám le erről? Már volt két cicánk, de egyik sem volt ilyen vad. Jó lenne kicsit megtörni, hogy az ember ellen ne akarja az erejét fitogtatni, ugyanis már sebez a karmolása (3 hónapos lesz). Vagy kinövi idővel? De nem szeretném, ha 1 évesen is ezt csinálná, pedig még akkor is játékos egy cica... Tényleg nem értem, miért ilyen, már így hoztuk ide pár hete. A másik két cicánk picin sem bántott sosem, soha nem támadott le, soha nem lett volna képes megkarmolni, ő meg ha bevadul, simán megsebzi az embert.
rúgd fejbe a g*cibe. ha meg nem tetszik a viselkedése akkor tudom ajánlani hogy szerezz be egy kiskutyát.a macskák mind hülyék. nekem is volt egyszer(panelben lakom) de éjjel arra ébredtem hogy rám ugrott azt majdnem szívinfarktust kaptam meg nem hagyott aludni. ki is basztam a másodikról a f*szba. gondolhatod milyen szar volt hogy nem hagyott aludni 2 napig szenvedtem így hogy alig aludtam mert arra kellett felébrednem hogy a fejemre ugrott alvás közbe.....kutya az hűséges állat nem is értem miért tartanak az emberek macskákat nekem akkor az egyszer volt macskám de többet semmi pénzért. 18F
2011. aug. 10. 07:19
12/19 A kérdező kommentje:
Nekem apám nem engedte a kutyát. :(
2011. aug. 10. 10:12
13/19 anonim válasza:
Kedves 07:19.
Téged is kikéne baszni a másodikról a faszba.
2011. aug. 10. 10:57
14/19 anonim válasza:
Kedves 10:57!
Meg téged is. téged szerintem össze kéne kötni a macskáddal úgy vagy h*lye ahogy vagy!Egy épelméjű ember nem szereti a macskákat az kertes házba való de oda is minek???!!!elmegy a f*szba éjszaka azt napi 2 szer haza téved mikor éhes.na hát nekem erre nem kéne fogjon magának egeret ha éhes vagy haljon éhen. ennyi a véleményem a macskákról... 18F
2011. aug. 10. 11:21
15/19 anonim válasza:
egyébként meg jogosan dobtam ki. amelyik állat a szekrény tetejéről ugrál a gazdája fejére az nem is érdemel mást. nem madarat vettem hogy repülni tanuljon a szekrényről de mivel akart hát megtanítottam a másodikról. amúgy megnyugtatlak nem döglött meg szívós kis g*cik ezek.18F
2011. aug. 10. 11:28
16/19 anonim válasza:
am azért hoztam mert hallottam pár embertől h nyugodtak meg elvannak lakásba. éjjel nem szemétkednek stb. hát az enyém igen szemét volt így kénytelen voltam megtanítani repülni.
2011. aug. 10. 11:33
17/19 anonim válasza:
Állatkínzó hülye f*szkalap vagy.-.-""
Ennyi a véleményem rólad,egy nagy senki vagy.
Undorító,hogy ilyen emberek is léteznek a földön.
Nem is tudom h az anyád meg az apád miért etetett téged,miért kinlódtak veled annyit.
Inkább te is fogtál volna magadnak szöcskét ,bogarat,és azt etted volna meg!
Vagy dögölj éhen.
Pff.-__________________-"
2011. aug. 10. 13:39
18/19 anonim válasza:
jólvan kislányom a szmájlikat nyomatod de azt sem tudod mit beszélsz :D nem vagyok állatkínzó de a macskákat utálom.le is írtam hogy miért. de egyébként is egy érdek állatok. a kutya az a gazdáját szereti és nem a helyet.kutyával híd alá kerülsz ott is szeretni fog nem úgy mint a macska mert az a helyhez kötődik inkább.szóval csak a véleményem leírtam a kérdezőnek hogy szerintem ne nagyon akarjon hatni egy macskára semmivel sem ha harapdálja fejbe kell rúgni...ha valami nem tetszik normálisan is leírhatod nem kell állatkínzónak nevezni meg egyebek ezzel csak magadat minősíted meg a szmájlijaiddal is. szeresd a macskákat nyugodtan én utálom mert nem házi állatnak való. éljen magának az utcán azt vadásszon magának. van kutyám és megvan mindene minőségi tápot kap és boldog. a macskát meg azért basztam ki mert nem hagyott aludni :D ha nem tetszik lesz*phatsz:)
2011. aug. 10. 16:00
19/19 anonim válasza:
nem rád tartozik de leírom hogy nem úgy volt hogy nem hagyott azt kidobtam adtam a h*lye fejének tejet hátha attól elalszik. nem aludt a kis g*ci. azt amikor már arra ébredtem hogy a fejemre ugrott akkor kénytelen voltam kib*szni. nem lehet velük mit kezdeni nem lakásba valók éjjeli állatok. jobb lett volna ha vizbe fojtom? most már vadászhat magának kedvére meg ugrálhat a fákon éjjel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!