Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Segítség! Ez normális?

Segítség! Ez normális?

Figyelt kérdés
Két kiscicát hoztunk párnapja és kicsit fosik vala melyik..
2011. júl. 19. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
ivott tejet? esetleg vigyétek orvoshoz
2011. júl. 19. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj nekik tejet, ált. attól szoktak. Állatorvoshoz amúgy is vinni kéne őket lassan oltásokat beadatni stb szóval őt is megkérdezheted.
2011. júl. 19. 19:17
 3/6 anonim válasza:
100%
Az nem túl jó, mert akkor beteg, és akár meg is halhat. Azt javaslom vigyétek állatorvoshoz.
2011. júl. 19. 19:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi.. Én is úgy tudtam h tejet nem kaphatnak de egy kis enyhén beáztatott kenyeret kaptak.. de már tegnap előtt attól már nem lehet.. nem?
2011. júl. 19. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt egy kiscicánk és neki sem lehetett gyakran tejet adni mert fosott tőle de ami cicánk most van az issza és nincs semmi baja!!! De én is ajánlom az állat dokikat!!
2011. júl. 19. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ki tudja? Az orvost kérdezd meg, és figyelj h igyon eleget, ki ne száradjon! De: legközelebb laktózmentes tejet vegyél!
2011. júl. 19. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!