Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS! A cicámnak állandoan...

SOS! A cicámnak állandoan folyik a nyála, azt látom néha hogy csak úgy lóg a szájából ki? Ez mitől lehet? Hasonló tapasztalatoK?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:50
1 2
 11/13 Platypus ***** válasza:
Nem árt az az állatorvos, de azért nem árt hozzátenni, hogy egyes macskáknak akkor is folyik a nyála, ha egyszerűen boldogok. Anyósnak is van egy ilyen macskája, odajön, dorombol, dagaszt és mindent összenyálaz. Az állatorvos szerint teljesen egészséges, csak néhány macska egyszerűen ilyen. Azt nem mondom, hogy nálad is ez a helyzet, ki kell vizsgáltatni, hogy nem valami betegség-e, de nem kell kétségbe esni ha az derül ki, látható ok nélkül nyáladzik.
2011. júl. 20. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehet azóta a cicáddal?Ha megvan még írj.sajnos csak most csatlakoztam ehhez a web oldalhoz,de a válaszom az lett volna,hogy nem tud nyelni,mivel fáj a torka.Nekem is volt már ilyen cicáim.Orvoshoz vittem.
2011. júl. 22. 15:34
 13/13 A kérdező kommentje:
minden rendbejött közben,köszönöm mindenkinek!!
2011. júl. 23. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!