Hosszú szőrű macska szőrproblémája?
Figyelt kérdés
Van egy hosszú szőrű ciccünk és problémát okoz nála az a szőr, amitmosdás során lenyel.
Folyamatosan kapja a szőroldót, mégsem elég, rendszeresen krákog a szőr miatt...
Tudnátok tanácsot adni, vagy ajánlani olyan szőroldót ami segítene neki a szőr lebontásában?
Most Gimpet- Malt soft-ot kap
Előre is köszi!
2011. júl. 19. 12:06
1/4 anonim válasza:
Fésüljétek sűrűbben, hátha kevésbé hullik a szőre. Esetleg kicsit nyírjátok meg, tudom ez nem hangzik jól, de hátha az segítene...
Vagy próbáljátok ki a furminátort, nagyon sok pozitív visszajelzést hallani róla. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Fésüljük- Furminátorral is :))
Sajnos ettől függetlenül fennáll a probléma...
Azért köszönöm!
2011. júl. 19. 13:26
3/4 anonim válasza:
Szerintem is nyírjátok meg kicsit, mert lehet h hülyén hangzik/néz ki, de szerintem a kánikula miatt extrém módon hullajtja. Enyém is pedig rövid szőrű
4/4 sabrina99 válasza:
Ha ennyire komoly a szőrlenyelése és nem segít az erre készült termékek nem árt ha tényleg elviszitek kozmetikushoz, aki levágja a bundáját. Lehet, hogy első napokban szokatlan lesz, de a cica megfogja hálálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!