Mi történt a kb.6-7 éves kandúrommal? :/
kb havonta jár hozzánk enni (mert máshol is lakik) és egyre roszabbul néz ki:S
fekete fehér kandúr de a fekete része már szinte vörös lett:S
és nagyon borzas és gebe:S
és orvoshoz vinni nem tudjuk mert ha közelítünk felé már akkor fúj és karmol...:(
Nem akarlak megijeszteni, de ezt olvasd végig. Nem lenne jó, ha még innen is ráismernél egy-két tünetre.
OMG!!!:(((((
jóh megpróbálom de téll non ijesztő....
amúgy az nem lehet hogy rühes?
mert amúgy egész kiskorától már ilyen kis puffogós karmolós cica volt...
tudtam h vki bele fog kötni...-.-"ahelyett h segítenél..áh hagyjuk...
5 éves voltam amikor hozták hozzánk és akkor már elég nagy volt és mivel KANDÚR(nem tom nálad hogy van ) ELJÁR ITTHONRÓL(van még egy kandúrunk de azt mondták ha kiheréljük ak nem megy el így hát kikaartuk herélni mindkettőt de csak a másik volt itthon ez a cica akiről szó van)és egyszer egy 4 hónapig nem láttuk kerestük mindenhol de seholse volt azt hittük meghalt :(
a szomszédunk két várossal arrébb találta meg(ő nagyon szerette a cicánkat)és hazahozta !(onnantól a mi kis kandúrunkhoz már nem lehetett hozzá nyúlni egyáltalán szinte meg sem lehetett közelíteni:///)(ellopták)
és azóta havonta jár hozzánk csak és nem tudunk tenni ellene semmit:(. ennyi.
jah és utcáról mentettük szal azért nem tudjuk h hány éves és azért mert 5 éves voltam...
Valószínűleg valami betegsége lett. Akár vese probléma is. A borzasság, soványság egyértelműen betegség tünete.Ha nem volt sosem féreg hajtva, igen könnyen legyengül az immunrendszere a férgektől és bármit elkaphat másik macskától.
A 6-7 éves kor egy félig kóbor cicánál már idősödést jelent. Ilyenkor már a szervezet bármelyik része megadhatja magát.
Ha nem viszitek orvoshoz, hamarosan el fog pusztulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!